film

Temat przeniesiony do archwium.
ciao a tutti! wiem, ze ten temat był juz kilkakrotnie podejmowany,ale może tytułów jeszcze przybędzie:) kilka filmów, które polecaliście udało mi sie obejrzeć, może coś jeszcze godnego polecenia? pozdrawiam miłośników wszelkiego, co włoskie;)
Ja bardzo lubie filmy z trio: Aldo, Giovanni e Giacomo. Ich ostatni film (sprzed paru miesiecy) to "unplugghed al cinema". Ich filmy zawsze gwarantuja spora dawke humoru:))
ja polecam serie o fantozzim
np:"fantozzi in pensione"
wyszlo tych filmow kilkanascie-kapitalne!!cos w stylu luis de funes.gorÄ…co polecam jak ktos lubi sie naprawde posmiac:-)))
dzięki za odzew, prosze o jeszcze
Tez lubie filmy o Fantozzim, mnie bardziej podobaja sie starsze filmyo nim, szczegolnie "Fantozzi contro tutti"
ogladalam:-))tamten tytul podalam bo mi przyszedl od razu do glowy-tyle ich bylo ze trudno je wszystkie spamietac:-)
"Mio cognato" Alessandro Piva, "Io non ho paura" Gabriele Salvatores i oczywiscie "la vita è bella" Roberto Begnini...i reszte probuje sobie przypomniec tytuly...popracuje nad tym :)
il mostro, seria fantozzi, il mitico Prison break, natale i cala seria, la tigre e la neve,johny stecchino
a ja lubie La vita è bella. A tak nawiasem mówiąć filmy wÅ‚oskie sÄ… super. Wole je od amerykaÅ„skich. pozdrawiam Martino
prześlijcie mi parę filmów jak możecie, tak się strasznie nudzę i coś by się przydało. proszę was. un bacino
to mój e-mail. [email]
Ależ Marto, płytka z filmem nie dojdzie ci na adres mailowy, musiałabyś podać adres zamieszkania.:)
a jak ci podam to mi wyślesz?
MARTA TRYNIECKA
517 GLENLARA HOUSE,
MOUNT KENNETT PLACE
LIMERICK
IRELAND
Hm, problem w tym, że takich filmów nie posiadam. KiedyÅ› miaÅ‚em parÄ™ z Totò, ale je wywaliÅ‚em z komputera.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia