wloski temperament

Temat przeniesiony do archwium.
31-52 z 52
| następna
hahaha
daktyl79 to taki żart)
Dobra, posmarkałem sie ze śmiechu...Inf, czekamy:))
tak tak ok. tylko ja sie troche uderzylam. bedziemy w kontakcie. i moze sie wreszcie zobaczymy po moim powrocie
aha widzialam sie dzisiaj z Kasia z Monzy. sympatyczna.
ajajaj, tylko pogarszasz swoją sytuację:)))
naprawde?Lobuziara nic mi nie mowila:-)
Kasia to moja przybrana siostra...Boziu,nie widze jej od wiekow
hehe a bo to tak nagle wyszlo, nudzilam sie i biedna dziwczyne po pracy wyciagnelam na spotkanie.
Inf, cholera widzę, że cie spłoszyłem a chciałem się jeszcze zapytać, dlaczego nigdy nie piszesz na "solo italiano"? Przecież znasz język. No, rączki spod kołderki, odpowiadaj!:)
polazl se:-(
Aaaa, bo taki mam zawsze niewyparzony pysk, nie umiem z wrażliwymi jednostkami rozmawiać. Powiem coś głupiego niechcący i sruuuu....tylko sie skurzyło za chłopakiem:))
Inf, ty lepiej odpowiedz i to raczej w miarę logicznie, bo ci spokoju nie dam.
chyba przegoniles infa na dobre
Ja nie chciałem, naprawdę:( ojoj....ta potęga mojego słowa, czasem jej nie kontroluję:))
no i kto teraz bedzie wklejal teksty? ja? hmmmmm moze jak cos mi w oko wpadnie....
" Ankietowani kojarzą północ z zacofaniem i biedotą, południe zaś wręcz przeciwnie". Chyba odwrotnie?
nie wklejajmy cudzych tekstów, twórzmy własne =)
inf.jest nieprzeganialny,nawet gdybyscie nie wiem jak sie starali.On jest z tych co:pojawia sie i znika.Znienacka wyskakuje jak goły zajac z pokrzyw.
pojawia sie i znika jak Murzyn na pasach:-)
Tego nie znałam.moge zaadoptowac?Ale w sumie inf.to taki wkurzajacy ale mało szkodliwy psychopata,bez niego byłoby jeszcze nudniej niz jest.a tak mozna sobie na kims pojeździc
kiedys miałam podejrzenie,ze inf.to jakis program komputerowy co sam gada i wkleja sie ni przypiał ni przyłatał.Ale jak zaczał od czasu do czasu dawac samodzielnie głos(pewnie jakies swieta sie zblizaja)i mówic czasami z sensem i na dodatek na temat to zaczełam miec watpliwosci.
aj ,odrazu psychopata:-)
ale nieszkodliwy faktycznie jest:-)poza tym nie wkurza tylko nas ale i tych na francuskim i hiszpanskim-te same linki,te same artykuly:-)
ze też jeszcze nie zareagował.pewnie szuka jakis linków do wklejenia.albo przezuwa to co o nim piszemy
Temat przeniesiony do archwium.
31-52 z 52
| następna

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie