Dobra, posmarkałem sie ze śmiechu...Inf, czekamy:))
daktyl79
01 sie 2007
tak tak ok. tylko ja sie troche uderzylam. bedziemy w kontakcie. i moze sie wreszcie zobaczymy po moim powrocie
aha widzialam sie dzisiaj z Kasia z Monzy. sympatyczna.
genio/eugenio
01 sie 2007
ajajaj, tylko pogarszasz swoją sytuację:)))
kasia-z-milano
01 sie 2007
naprawde?Lobuziara nic mi nie mowila:-)
Kasia to moja przybrana siostra...Boziu,nie widze jej od wiekow
daktyl79
01 sie 2007
hehe a bo to tak nagle wyszlo, nudzilam sie i biedna dziwczyne po pracy wyciagnelam na spotkanie.
genio/eugenio
01 sie 2007
Inf, cholera widzę, że cie spłoszyłem a chciałem się jeszcze zapytać, dlaczego nigdy nie piszesz na "solo italiano"? Przecież znasz język. No, rączki spod kołderki, odpowiadaj!:)
kasia-z-milano
01 sie 2007
polazl se:-(
genio/eugenio
01 sie 2007
Aaaa, bo taki mam zawsze niewyparzony pysk, nie umiem z wrażliwymi jednostkami rozmawiać. Powiem coś głupiego niechcący i sruuuu....tylko sie skurzyło za chłopakiem:))
genio-eugenio
02 sie 2007
Inf, ty lepiej odpowiedz i to raczej w miarę logicznie, bo ci spokoju nie dam.
daktyl79
02 sie 2007
chyba przegoniles infa na dobre
genio-eugenio
02 sie 2007
Ja nie chciałem, naprawdę:( ojoj....ta potęga mojego słowa, czasem jej nie kontroluję:))
daktyl79
02 sie 2007
no i kto teraz bedzie wklejal teksty? ja? hmmmmm moze jak cos mi w oko wpadnie....
anna26
02 sie 2007
" Ankietowani kojarzą północ z zacofaniem i biedotą, południe zaś wręcz przeciwnie". Chyba odwrotnie?
inf.jest nieprzeganialny,nawet gdybyscie nie wiem jak sie starali.On jest z tych co:pojawia sie i znika.Znienacka wyskakuje jak goły zajac z pokrzyw.
kasia-z-milano
02 sie 2007
pojawia sie i znika jak Murzyn na pasach:-)
diavolino
02 sie 2007
Tego nie znałam.moge zaadoptowac?Ale w sumie inf.to taki wkurzajacy ale mało szkodliwy psychopata,bez niego byłoby jeszcze nudniej niz jest.a tak mozna sobie na kims pojeździc
diavolino
02 sie 2007
kiedys miałam podejrzenie,ze inf.to jakis program komputerowy co sam gada i wkleja sie ni przypiał ni przyłatał.Ale jak zaczał od czasu do czasu dawac samodzielnie głos(pewnie jakies swieta sie zblizaja)i mówic czasami z sensem i na dodatek na temat to zaczełam miec watpliwosci.
kasia-z-milano
02 sie 2007
aj ,odrazu psychopata:-)
ale nieszkodliwy faktycznie jest:-)poza tym nie wkurza tylko nas ale i tych na francuskim i hiszpanskim-te same linki,te same artykuly:-)
diavolino
02 sie 2007
ze też jeszcze nie zareagował.pewnie szuka jakis linków do wklejenia.albo przezuwa to co o nim piszemy