Włoscy nastolatkowie

Temat przeniesiony do archwium.
Mam pytanie dotyczące włoskich nastolatków.Czy włosy chłopacy tak jak polscy chca zaciągnąć dziewczyne do łóżka??A w razie wpadki jak sie zachowuja..zostawiaja, usuwaja czy moze cos innego?? Dokładniej chodzi mi o włoskiego 18-latka.
pytasz serio?
Ehm nie mieszkam we włoszech, ale podobno mam tam wyjechac. Byłam jedynie na wakacjiach i jesli ci cos nie pasuje to ja na serio nie wiem jak tam jest;/
Na pierwszej randce zaciągają do łóżka
i obiecuja zlote gory:-) mowia to co chcesz lub chciala bys uslyszec:-)
A to Polscy chlopcy od razu chca zaciagnac do lozka?Co to sie porobilo w tym kraju ;)
To jakich Ty chlopcow spotykasz na swej drodze???
Mam wielka nadzieje ze to prowokacja...:)))
nie rozumiem jaka to roznica polak czy wloch,po co tak odrazu ogol robic z narodowosci jeden chlopak zaciagnie drugi nie.probowac moga ale jak ktos zna swoja wartosc to nie pojdzie odrazu z chlopakiem do lozka.nigdy korzysci nie bedzie jak sie odrazu dziewczyna laduje do lozka.
ah ciekawych rzecyz to sie tu mozna dowiedziec w kazdym razie nie jest kwestia czy chlopak zaciaga do lozka( nie wiem co do tego maja wlosi , polacy czy jaka kolwiek inna narodowosc, wiec pomine milczeniem), ale o to czy dziewczyna Da sie do tego lozka zaciagnac!
ja uwazam tak jak ktorys fagas probuje na 1 randce zaciagnac dziewczyne do lozka to lepiej uciekac od takiego jak najdalej.bo potem nawet czesc nie powie na drugi dzien!
ja tez mam nadzieje,ze to prowakacja,jesli nie...brak mi słów co do rozumu tej dziewczyny:/
Achaniol,ale po co Ty to tłumaczysz?uwież,że nie warto...
Widzę,że poziom tego forum schodzi na... i wszystko przez takie dziewczynki,które zamiast się zająć czymś konkretnych wypisują takie bzdurne tematy.Ciekawe jest też to,że osoby inteligentne jak się domyślam wchodzą w takie dyskusję.Szok...
przeciez ta "dziewczynka" to nasz niedojrzaly mlodzieniec cyprian..ide stad !!!
Ale fajny post:-)
Scema sei tu, bella italia
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie