Wlosi zaczynaja bac sie Polakow!Hura!

Temat przeniesiony do archwium.
31-55 z 55
| następna
obywatel EU o czym właściwie piszesz ?
zgadza sie, zastanowilem sie juz dwa razy nad tym i normalnie rece mi opadaja:-)
zabawne - bo ja invece uwazam, ze to inni za duzo "atramentu" rozpisuja.
widzac, ze sie ne doczekam na rozwiazanie mojej dzisiejszej zagadki?
a w ten sposobob moze:
gieniu powiedz mi czy to najprawdziwsza prawda ze wlosi boja sie polakow tak bardzo? i nie tylko biorac pod wzglad tamta nakiete ty napisales artykul w prawicy, tak?
Bardzo ciekawe forum!
Na początku chciałam odpowiedzi na męczące mnie pytania odnośnie języka, teraz jednak to miejsce dodaje uśmiechu na twarzy ;P
dzieki jenga, juz zaczalem wolec karate na playstation niz wyjasniac, rozwijac, tlumaczyc i prosic tych ponurakow.
Tak obywatelu, Włosi najpierw, jeszcze chyba wczoraj traktowali Polskę z przymrużeniem oka, by diametralnie zmienić swoją opinię w ciągu kilkunastu godzin.
przynajmniej już wiadomo jaka jest myśl przewodnia powyższych wypowiedzi Obywatela UE :-)
i raz jeszcze:
na jakiej podstawie sie tak diametralnie zmienilo???
na zmiane w tekkena - tam jest taki jeden co walczy jak brucee lee i w kilzone- tam jeden taki ma fajna spluwe.
No choćby pewnie na podstawie naszego wygranego meczu,
a ja juz was rozumiem, tu sie nie rozmawia, tylko pisze, zgadza sie?
to dlatego te nieporozumienia, no i moze troche z moich wymanierowanych nalecialosci obcojezycznych :-)
aha, ja też kiedyś grałem w Tekkena 1 i 2, ale to w zamierzchłych czasach :-)
pamiętam tego podobnego do Bruce'a, ale nie pamiętam jak się nazywał.
Z imienia to pamiętam chyba tylko Kazuyę, poza tym pamiętam tygrysa, takiego olbrzyma i "metalowego" wojownika o japońskim imieniu, którego nie pomnę :-)
bravo! :-)
Obywatelu, wyobraź sobie, że stoisz z kumplem i rozmawiacie o przechodzącej właśnie obok was nieziemskiej lasce. Widzicie ją obaj, więc do porozumiewania się między sobą i do komentowania jej tyłeczka od biedy wystarczą gwizdnięcia i pomruki.
Inaczej jest, kiedy starasz się przekazać coś osobom, które ani cię nie widzą ani nie czytają w twoich myślach. To, co piszesz, nie może być skrótem myślowym, który ty rozumiesz, bo wiesz, o co chodzi, ale musi zawierać kompleksową informację, by nawet osoba niezorientowana mogła ją pojąć, przeanalizować i ustosunkować sie do niej.
"chocby pewnie" - trzymam cie za slowo bardzo mocno. ja tez bym chcial zeby polska wygrala, ale przeciez nie mozna porownywac druzyny belgii do druzyny wloskiej!
kiepska mi to podstawa. ta ankieta tez.
a wogole to juz mi sie odechcialo tego walkowania.
gieniu, no zauwaz ze juz sie staram, no please zauwaz!
ps
moje mniemanie o mojej calkiem calkiem kulturze nie pozwala na gwizdy i pomruki, bez zabawnego albo cietego albo montypajtonowskiego komentarza to mi sie nie zdarza:-)
Zauważam obywatelu, cieszy mnie to.:)
zaczęło się tak niewinnie od piłki nożnej, nie jestem wielkim kibicem i nasi mile mnie zaskoczyli w sobotę, jednak ten temat przerodził się w szlifowanie polszczyzny obywatela lepiej założyć nowy temat i poczytać co montypantonowskie nam napiszesz :D Bacio e abbraccio.
ja tez ze swej strony ekranu siedze zawsze usmiechnieta i skora do zartow..
mialem kiedys 5+ z wypracowania o chlopcach z placu broni, potem juz nauczycielki byly za stare, ale niedawno(nie tak niedawno:-) napisalem list do jednego z prezesow triady - tego biura podrozy proszac o mozliwosc spoznienia siena egzamin, ktorego termin sie zmienil dlatego, zemialem inny egzamin zaplanowany bo tamten mial byc kiedy indziej. zmiescilem sie w jednym zdaniu w poltorej linijki!!!
to byl bardzo kumaty koles(mialem z nim zaecia) po prawie, po filozofii i podrozy dookola swiata, odpowiedzial "ok" .
dla niezorientowanych w futbolu:Grupa marzeń: Austria, Chorwacja, Polska, Rumunia martwie sie czy nie trafimy do grupy smierci
Grupa śmierci: Holandia, Niemcy, Polska, Francja.Jutro wygramy z Serbia.Od wyniku tego meczu może zależeć, czy w grupie na Euro spotkamy się z Anglią czy też z Francją albo Hiszpanią.
mowisz o ksiazce Chlopcy z Placu Broni?/bo byla jeszcze taka grupa,kapela/jesli ksiazka to moja ulubiona z dziecinstwa.
>>>>o byl bardzo kumaty koles(mialem z nim zaecia) po prawie, po filozofii i podrozy dookola swiata
taaa, jesli chlopakom murawa w sznuruwki nie powchodzi co znaczaco obnizy celnosc podan.
a jeszcze co do powyzszych "rozwazan" nad wlochami, w sobote szkotom strzelili juz na poczatku drugiej minuty.
taaa, w podstawowce to bylo, calkiem fajnie napisana ksiazka. podziwiam ludzi co umia pisac ksiazki dla dzieci, ja bym pewnie nie umial :-)
strzelili wiem,w koncu biora za to kase,za granie i premie za wygrywanie...robia chlopaki swoje,inni tez tak moga,bo czemu nie?Np.nasi,kto im broni?Grac i wygrywac.Orly do boju!
Temat przeniesiony do archwium.
31-55 z 55
| następna

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę