Nefrolog w Cesenie-pilneeeeeeeeeee

Temat przeniesiony do archwium.
Szukam bardzo pilnie nefrologa w Cesenie, w celu zrobienia badania USG nerek, jeśli ktoś mógłby mi pomóc będę bardzo wdzięczna.
Nefrologia Ospedale Bufalini, Viale Ghirotti 26 47023 Cesena Forlì, Tel.:, 0547.352896, M@il:, [email]
dziekuję bardzo za tak szybką odpowiedź, w szpitalu trzeba czekac niestety około tygodnia, może zna ktoś jakis gabinet prywatny????????????????
Moj narzeczony jest urologiem i codziennie robi takie badania. Jak daleko jestes od Adrii (bo tam pracuje). jesli mozesz tam dojechac to da sie to zalatwic. Adria jest w okolicach Rovigo. Teraz przez weekend jest do ok. 12tej,ale w poniedzialek ma nocny dyzur. :)
Dzięki serdeczne, ale to troszkę za daleko, to badanie ma wykonac moja mama i nie ma za bardzo jak dojechać do Rovigo, a nie zna może kogoś bliżej Ceseny kto robi takie badania.
nastepnego urologa znam dopiero w Rzymie :( i bardziej na polnocy... Szkoda, bo wiem, ze on zrobilby to baranie bez zadnych problemow, za darmo... sprawdzilam mape, to jakies 90 km w jedna strone... jesli nic nie znajdziesz to zawsze mozesz napisac. pozdrawiam i powodzenia w szukaniu
Temat przeniesiony do archwium.