przywieźć coś komuś z Włoch?

Temat przeniesiony do archwium.
Hej :)

Jestem we Włoszech, wracam do Polski na święta. Przed przylotem zamierzam zrobić duże zakupy, jako że będę lecieć prawie z pustym bagażem. I dlatego pytam się Was, szanownych forumowiczów, czy może ktoś ma zapotrzebowanie na jakieś produkty z Włoch? Nie jestem szalona, nie będę ściągać do Polski skuterów itp ;) Ale wiem, jak to jest, jak masz ochotę napić się akurat kawy Illy, poczytać Fallaci w oryginale albo posłuchać pizzica.... Dlatego piszcie jak do świętego mikołaja, a ja zobaczę, co da się zrobić ;)
Technicznie wyobrażam to sobie tak, że odpiszę Wam, czy udało mi się znaleźć to, co byście chcieli pod choinkę - i w jakiej to jest cenie. A Wy mi powiecie, czy nadal to chcecie, czy nie. Takie to proste :)
Piszcie na [email]

Pzdr!
..i ze niby bedziesz ten towar po Polsce rozwozila??
cokolwiek w ksztalcie jamnika,drobiazg jakis...za rozsadna cene
No nie, przecież pisałam, że nie jestem walnięta ;) Jestem z Wawy, więc tam nie ma problemu. No a jak gdzieś indziej, to pewnie poczta.. Wiesz, to taki świąteczny pomysł, bo mi wesoło. A w końcu fajnie sprawić innym przyjemność, jak można :) Nie chcę za to kasy, mam dobre zamiary :) Jak już ktoś się zdecyduje, to możemy się zgadać na facebooku albo gdzieś, żeby było mniej anonimowo.
Hmm.. w kształcie jamnika? :) Wiesz co, rozejrzę się, ale łatwiej by było, jakbyś mi podała parametry jakieś :) W ogóle bardziej myślałam o książkach, płytach itp. Czymś konkretnym, no i czego szukanie nie zabiera godzin ;) Propozycje na maila proszę ;)
hmm.. nie chcę kasy miało znaczyć, że nie chcę więcej kasy niż kosztuje produkt ;) Tak totalnie świętym mikołajem jeszcze nie jestem ;)
Jak możesz to przywieź mi moją dziewczynę, która wyjechała do Włoch ;)
Aż mnie zatkało. Jesteś niesamowita.
Nie wiem czy skorzystam, bo aż szkoda marnować taką okazję :) ale czapki z głów za samą inicjatywę.
bulbik, kiedy przylatujesz do Wawy?
Przywiozę! Gdzie jej szukać? :D
Słuchajcie, przez parę ostatnie dni nie sprawdzałam poczty, a tu nagle się okazuje, że zapotrzebowanie duże :) Po ostatnim egzaminie (pojutrze) zaczynam szukać zamówień i zobaczymy, co mi się uda dostać. No i ile się zmieści do bagażu :) Pozdrawiam!
No i jak się udała przesyłka? Ja co prawda nic nie dostałem, ale no cóż, jak mówił Forrest Gump, życie jest jak pudełko czekoladek. Nigdy nie wiesz, co ci się trafi ;/
Bulbiku ale w Polsce bez trudu można kupić kawę Illy. Co więcej znajdziesz wiele barów i kawiarni z szyldem Illy, gdzie podają tę kawę.
kawa ILLY jest bardzo droga w kraju, tu za duza puszke dam 5.20 eu ,a w kraju 53 zl.czyli podwojnie/w Sezamie w centrum stolicy i innych srodmiescio powislanskich sklepikach/Polecam na allegro mozna kupic za 30 zl puszke 250 g.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia