muzyka !!!

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,
mam pytanie ostatnio znalazła super wykonwce włoskiego Jovanotti, czy ktoś wie może gdzie mozna kupic jego płty ( Warszawa ) lub macie może jakąś fajną stronke dzieki której mogę kupić lub ściągnąć :)
pozdrawiam
http://www.4shared.com/network/search.jsp?searchmode=2&searchName=jovanotti
dzięki wielkie, postaram sie w domku przy tym posiedzieć , jestem w parcy i niestety ta strona jest zablokowana :(
Witam:)jeśli mówimy już o Javanotti to może ktoś mógłby przetłumaczyć jego piosenkę "a te" :) bardzo dziękuję...dopiero rozpoczęłam naukę włoskiego...tzn jestem samoukiem...może ktos podpowie jak skutecznie nauczyć się tego języka i szybko się nie zniechęcić:)POzdrawiam
No ja niestety też dopiero zaczynam, więc ciężko mi doradzać :) ale trzymam kciuki co by się tak łatwo nie zniechęcić
pozdrawaim
dziękuje bardzo i wzajemnie:):)trzymam kciuki, pozdrawiam
przede wszystkim słuchajcie duuuużo włoskiej muzyki i czytajcie tłumaczenia, a później sami/e tłumaczcie. Warto też skorzystać z systemu nauki słówek na tej stronie, po kilku miesiącach nie ma się problemów z tłumaczeniami, jeśli się uczy regularnie.
no po za tym włoska telewizja, można też kupić jakiś kurs, ale nie jakiś "włoski w miesiąc" bo to jest do niczego, no i jakieś repetytorium z ćwiczeniami...
przetestowałam sama na sobie (też jestem samoukiem) no i teraz rozumiem już większość z tego z czym stykam się we włoskim.
bardzo dziękuję za cenne rady...mam nadzieję, że jakoś sobie poradzę...zaczęłam od piosenek włoskich...TV również staram się oglądać ale jak narazie to rozumiem pojedyncze słowa...ogolnie to czarna magia...ale jestem bardzo pozytywnie nastawiona...mam nadzieje,ze ten optymizm szybko nie minie...najbardziej boję sie gramatyki...zobaczymy co z tego będzie:)Pozdrawiam i dziękuje raz jeszcze...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Solo italiano