co radzicie???

Temat przeniesiony do archwium.
31-44 z 44
| następna
widzę ze tylko idylla jest dobra w te klocki, reszta w głównej mierze urabia sobie to tematu jakąś ideologię
gina jestes?..no to jak z tym nazwiskiem...ktore masz obecnie, to twoje czy po pierwszym mezu?
nazwisko mam mojego boskiego ex, tak więc zgadza się to co napisałaś , ze po rozwodzie nie zmieniłam i mam takie jak syn, a dziecko włocha ewentualnie miałoby moje panieńskie nazwisko
gina...wiec wroc do swojego panienskiego nazwiska,jak masz rozwod,nie bedzie z tym problemów ...proponuje zajac sie tym przed narodzinami dzidziusia ..i wowczas nowemu obywatelowi nadac swoje....
obywatelce ;D W 60 % POLKA ;D
:)
bo wyobraz sobie sytuacje ...ze :
-wychodzisz za maz za IT z obywatelstwem IT wiec zostajesz przy swoim nazwisku
-wychodzisz za maz za IT z obywatelstwem DE wiec zmienia sie nazwisko
iii
jedno z dzieci ma nazwisko ex,drugie ma Twoje panienskie aa Ty masz po męzu...dziecko moze przyjac nazwisko Twojego męza ale ...wyobrazasz sobie załatwianie dokumentó....dramat
mnie nie strasz! ;) bo już sama nie wiem co będzie lepsze? ;)
żeby się w kółko nie kręcić
jezeli chodzi o nazwisko ...wracaj do swojego i nigdy go nie zmieniaj...
co do dzidziusia....hm..trudna decyzja ..musisz sama zdecydowac....
i co żalosny Infusie poprawilo ci samopoczucie w poludnie w nazwaniu kogos kretynem?...kto kogo przezywa tak samo sie nazywa,posdpiewuja juz dzieci w przedszkolu...przynajmniej ludzie nie beda sobie kompow infekowac.Nie muszisz tu naprawde nic WKLEJAC. Masz jakas traume z podstwowki od wyciania z gazet i wklejania na gazetke szkolną? I co utrwalilo ci sie?..zalosne.Inaczej nie potrafisz?..żalosne,a przed toba to trzeba ostrzegac..'ogranicznik mozgowy' jestes i to żalosny.
No prosze jak genialna jestem!hehehehe..i za co to niewinne dzieciatko krzywdzic nazwiskiem mafiosa..za co?..ze mamam za mlodu zbladzila?..i co nazwisko mafiosa di Polonia lepsze niz nazwisko uczciwego Italiano...mah dai...Dziewczyno co si przyszlo do glowy.dziecko a miec ojca..ma wspolna krew ,ma wspolna kosc z kosci.Postąp jak Bog przykazal,wez slub , stworz prawdziwy zwiazek..bez podejrzen i oczekiwan na kres...na rozstanie ..kto czeka ten sei doczeka...czekaj tylko na harmonie i szczescie..na nic innego nie czekaj nie wywoluj wilka zlasu..niech wilk siedzi wlesie..Zazadaj od Wlocha slubu..jak to sie mawia w Polsce statusu "uczciwej kobiety".Jestesmy swymi myslami.
gina..tu byl post kiedys o tym..bylas podobna sytuacja ze dziecko mialo 3 akty urodzenia na rozne nnazwiska..i ktos zPolski dostrczyl je do Itali i Wlosi jak to Wlosi chcieli wyrobic dziecku codice fiscale na to pierwsze nazwisko...i byla mala zalamka...Skoro to dziewczynka to daj jej na imie Chiara/napewno bedzie pasowalo do wloskiego nazwiska/..i niech wasza sytuacja bedzie JASNA..zycze jasnosci..i slonecznej drogi do szczescia
gina... a wloska duma? http://www.wloski.ang.pl/wloska_duma_22073.html
sette , no słodka jesteś ;)
dzieki..jest u nas dzial dla mamuś cieżarnych..http://www.wloski.ang.pl/baby_boom_17322.html ..wlażtam spokojnie i pisz z dziewczynami jesli masz cos jeszcze to juz nie na forum tylkodo Bocconcino/ dziewczyna z mezem Wlochem,dwoma maluszkami i zamieszkujaca w Niemczech do niej pisz,jej adres jest tu http://www.wloski.ang.pl/kto_chce_piosenki_laury_pausini_6651.html
Temat przeniesiony do archwium.
31-44 z 44
| następna

« 

Solo italiano

»

Solo italiano