INTERNET

Temat przeniesiony do archwium.
Hey mam chlopaka wlocha, ktory wszystko ma przez internet!!! Samochod kuoil przez internet, psa kupil przez internet, gre kupil przez internet, my sie poznalismy przez internet i duzo innych rzeczy kupil przez internet!!! Czy to jest normalne?!?!?!
Nie.
Wszystkko jest kwestia gustow i upodoban. Ale wg mnie tez to do konca zdrowe nie jest. Swoja droga mlodzi Wlosi to chyba maja jakiegos hopla na te poznawania on line. Mam kolegow co maja dziesiatki "dziewczyn" poznanych wlasnie w taki sposob.
non basta dire di no. bisogna anche spiegare il motivo.......
Non e' assolutamente necessario. Quando vedo, lasciami dire, un'uomo con le due teste, non devo saper spiegare la cosa dal punto di vista scientifico...ma posso dire con la sicurezza, che non e' normale.
perchè per te non è sano fino in fondo? il fatto che un italiano conosca ragazze su internet è normale come le polacche che conoscono gli italiani su internet!penso che uno si conosce ...si valuta.. e poi si decide..giusto? :)
Nie, bo później może chcieć inne rzeczy też przez internet robić. Co do tego poznawania to umbryjka ma rację, w każdej poznanej dziewczynie przez internet widzą nową zdobycz, a mają ich setki.
albo Tobie się np oberwie........:):)

Mąż siedzi przy komputerze, za jego plecami żona.
Żona mówi:
- Puść mnie na chwilę, teraz ja sobie posurfuję po internecie!
A mąż na to:
- No k... mać! Czy ja Ci wyrywam gabkę z ręki jak zmywasz naczynia
se dici di essere sicuro è perchè hai un motivo. il fatto di avere cose da internet non significa che sia una "non normalità " anzi....poi da quello che vedo chi mi risponde risponde da Internet per cui anche lui lo usa.... QUINDI ... vedi te se sei coerente con le cose che dici.
albo zacznie imprezować :):):hihihi

Jak leci...?
- Super, tylko palce mnie strasznie bolą.
- A, co się stało?
- Wczoraj na czacie mieliśmy imprezę i całą noc śpiewaliśmy.
conoscere tante ragazze su internet signifa "avere un campo più vasto di scelta" .poi che uno si diverta a conoscere ,usare e lasciare,quello è un altro paio di maniche.ognuno è libero di scegliere se farsi coinvolgere o meno da tipi loschi.
:D
Plazma zaczynasz topik po polsku a potem piszesz po wlosku. chcesz sie pochwalic znajomoscia? To cie pochwale. ladnie piszesz.
A co do pytania to wg mnie co za duzo to nie zdrowo. Normalne jest, ze internet jako taki jest potrzebny do zycia i przede wszystkim do pracy, zreszta sama pracuje w firmie informatycznej i w domu tez korzystam. Jednak uzywac nie znaczy ze trzeba korzystac 24 godziny na dobe. Wszyscy wiemy, ze zeby zyc trzeba jesc ale jak bysmy zaczeli jesc non stop to wiadomo zdrowe to nie jest. To samo tyczy sie picia. Jest cos takiego jak umiar.
A osobiscie do ludzi ktorzy zyja netem nie mam zaufania bo moi koledzy z pracy informatyczni maniacy tylko sie przescigaja w opowiadaniach ktory z nich wiecej "zaliczyl" on line.
To nie o to chodzi, ze spedza 24 na 24 godziny na internecie, bo tak nie jest; godzina, dwie dziennie. Ale chodzi o to, ze ma wszystko przez internet kupione, bo twierdzi, ze przez internet mozna zrobic niezle interesy:) swoja droga jestem jego pierwsza dziewczyna, ktora poznal na internecie, a nastepnie na zywo:)

Non è che passa 24 ore su 24 su internet,perchè non è cosi';un ora ,due al giorno.Ma dicevo che si è comprato tutto tramite internet,perchè dice che su internet si possono fare degli affari niente male:)nella sua strada sono la prima ragazza che ha conosciuto sul web dal vivo:):):)
Plazma, i ty mu wierzysz ze pierwsza jestes przez internet i na zywo:)
Magdaleno oczywiscie, ze tak:) Mam na to dowody:) I prosze, nie chce miec watpliwosci;)
A to przepraszam:)
masz racje i to jaka. W pier....m sie jak czarny charakter w cudowna milosc:)
Wiem juz o co chodzi:)
Magdaleno pozdrawiam, jestes moja idolka;) posty pierwsza klasa:) od pierwszego po ostatni!!!!!!!:)
Temat przeniesiony do archwium.

»

Solo italiano