prawda o wlochach (z reportarzu moimi oczami)

Temat przeniesiony do archwium.
91-111 z 111
| następna
...a mimo to czytacie.
A skąd! Otwieram jedynie wątek i kiedy orientuję się, o co w nim chodzi, zamykam czym prędzej.
zeby sie zorientowac, trzeba choc zdanie przeczytac; po co marnowac energie na komentowanie czegos, co nudzi?
Eh.. mua mua to bylo tylko 'zolnierskie szorstko wypowiedziane" zaproszenie ze strony Genia na' solo italiano',trzeba go znac by go dobrze odczytac:D
Spiaggia ja mieszkam w Catanzaro,najczesciej niedziela jest dniem wolnym,dla dziewczyn,kobiet ktore pracuja na 24.Wtedy wlasnie w centrum miasta mozesz zobaczyc wszystkich staruszkow czekajacych na okazje,a noz,widelec spotka jakas straniere,ktora "wpadnie w jego ramiona". Zdazylo mi sie nawet byc swiadkiem sytuacji,gdzie 75 letni staruszek chcial poderwac o 35 lat mlodsza kobiete.Inni natomiast proponuja kase za pokazanie np.piersi ...
powaznie?..to ja wracam do panienskiego nazwiska,Wlosi beda mysleli, ze jestem ksiezna Walii hehehehe
Bez sofistycznych połamańców - nudne to, jak flaki z olejem i tyle.
no tobie to wszystko quasi fa la differenza a niektòrych interesujà poszczegòlne wàtki.zapodaj Ty cos ciekawego.
no tobie to wszystko quasi fa la differenza a niektòrych interesujà poszczegòlne wàtki.zapodaj Ty cos ciekawego.
Już wolę na włoskiej części. Tam, co prawda dyskutantów jest mało, ale przynajmniej sama dyskusja się nie infantylizuje (Inf, w tym momencie nic do ciebie!!).
no tak...my polacy w istocie jestesmy bardziej infantylni.
Wy "polacy" z pewnością, to zresztą widać na tym forum, na szczęście my Polacy tacy nie jesteśmy.
skoro tak to po co czytasz i bierzesz udzial w dyskusji,zmien strone...ja zaglàdam tu od paru £adnych lat i nie jest naszym celem £ajanie sobie nawzajem,nie jestes zobligowana do czytania,mozesz zwyczajnie zmienic temat!A OBELGI SOBIE WYPRASZAM!
Jakie znowu obelgi? Sama piszesz o sobie (o was) "polacy" z małej litery.
Argument typu:"nie chcesz czytać, to nie musisz" nie jest żadnym argumentem.
Pewnie, że nie czytam, jeszcze by tego brakowało, stwierdzam jedynie fakt całkowitego badziewia tematycznego większości wątków(jak sądzę spowodowanego badziewiem intelektualnym).
Tłumaczyć się oczywiście nikt z tego nie musi, piszcie sobie, co się wam żywnie podoba.
nie wiem kto tu jest badziewiem intelektualnym,napisalam z malej litery poniewaz tak sie praktykuje co nie znaczy,ze to jest poprawne.nie znam "INNYCH" polakòw..prowokujesz,ale ja sie nie dam sprowokowac..jak masz PROBLEMA to zmien temat!
>>>napisalam z malej litery poniewaz tak sie praktykuje
no masz chlopie szczescie zes napisal 'na poziomie neandertalczyka' ,a nie na poziomie stada blondynek:D
:D
A wiem, wiem, wolałem nie ryzykować.;)
no..dobrze juz ,kazdy wie ,ze neardentalczyk lubi ogladac rozmowy w toku..wiec hmm.. moze cos jest na rzeczy..hmm..ty nam cos dajesz do zrozumienia?...ze forum podobne jest do rozmow w toku?..bo on sie stale wgapia i obserwuje????
SREBERKO NIE MASZ RACJI.TA KOBIETA NAPISAŁA PRAWDĘ W 100%.TY TUTAJ CHYBA NIE MASZ DO CZYNIENIA Z KULTURĄ WE WŁOSZECH BO CI NA NIEJ NIE ZALEZY.MI SIĘ WYDAJE ZE PRZYJECHAŁAS TUTAJ SZUKAC WRAZEŃ ,TO JEST TWOJA KULTURA NA PRYMOTYWNYM POZIOMIE
Temat przeniesiony do archwium.
91-111 z 111
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka