Walentynki

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 73
poprzednia |
Niedługo Walentynki i interesuje mnie czy we Włoszech jakoś specjalnie obchodzi się to święto. Czy też sobie zakochani ślą kartki z życzeniami? Czy może jakoś inaczej obchodzą ten dzień niż my? Jak to u nich jest?
Skąd! To czysto polskie święto!:)
Tak, jak halołin.
kazda kobieta daje swojemu facetowi czerwona prezerwatywa
zakochany facet kupuje swojej kobiecie czekoladki "baci" (w kazdym barze dostepne), ktore posiadaja w srodku karteczke z jakas piekna sentencja...albo kupuja pluszaki; zabki, misie, serduszka z napisem "ti amo"....jednakze ten obyczaj jest dla mnie calkowicie obcy i senza una plausibile spiegazione...sarò strana?
to swieto sluzy wsazystkim maluczkim Wlochom by urosnac o 1/slownie :jeden/cm..ego im rosnie, puchnie..a oni czuje sie bella figura hehehehe
faceci ida na babki do jakiejs tansbudy, a ich partnerki siedza w domu i przygotowuja sie mentalnie do kolejnego dnia w kieracie.
ach....mysle ..osobiscie mysle ze to swieto jest dosc kloptlowe dla wlochow ..no bo ..zona narzeczona ..dziewczyna ..i kochanka..i jak tu sie smignac blyskawiczniez czekoladkami. od jednej do drugiej aby i jedna i druga/i trzecia i czwarta!/ poczula sie tą wyjatkową,tą poządaną i JEDYNA?..To powinien byc Dzien Obludy i Zaklamnia Wloskiego!!!!!!!hehehehe...Faryzeusze wloscy..faryzeusze!
..klopotliwe..mialo byc
..Agent Tomek człowiekiem roku..
http://www.pardon.pl/artykul/10727/agent_tomek_czlowiekiem_roku_nalezalo_mu_sie
..gratulacje!!!
:)
ach dziekuje, drobnostka.
Ha ha dobre faktycznie ten dzień to dla nich ważniejsze niz Boże Narodzenie, kochanka w mordę nie da jak nie spędzisz z nią wigilii czy tam pranzo di Natale ( bo powiedzmy, że na północy nie mają wigilii) ale zapomnieć o Walentynkach....przesrane
a jak się tej dziewczynie, narzeczonej, żonie, kochance zachce po tych czekoladkach seksu...24 godziny nie wystarczą! Dla włochów walentynki powinny trwać przynajmniej tydzień żeby te wszystkie baby obskoczyć...
Można spytać, na podstawie czego wysnuwasz takie wnioski?;)
jedyny dzien w roku w ktorym to dniu trzeba bzyknac wszystkie cztery..by sie czegos aby nie domyslily.....heheheh
Walentynki. Apteka:
- Dzień dobry.
- Skończyły się!
buhahahahahahahaaaaa...
Pytam się, skąd olandesina o tym wie?
Mam zadać pytanie pomocnicze?
- Wiesz, w Walentynki zrobiono w naszej firmie ankietę i okazało się, że jestem najbardziej pożądanym facetem w robocie.
- No to powinieneś się cieszyć!
- Ni cholery, u nas pracują sami mężczyźni... :D
..z Holandi..hehehehehe
dawaj pytanie pomocnicze..ja juz bede cicho..ciiiii..pssst.
Ech, miałem się spytać, z pozycji kogo wyraża tę opinię, ale odpuszczę.:)
moze ci umknelo..ona ma meza Wlocha..chyba z 5 lat o ile pamietam...ma wiec krotko mowiac 'doswiadczenie'....
o kurcze ,mialam byc zitta
No chyba nie ośmielisz się wysnuwać przypuszczenia, że daje przykład swojego męża, jako Włocha, któremu tydzień nie wystarczy na obskoczenie wszystkich bab!! :))
alez moj drogi skoro taki maz duzo podrozuje w biznesie ,to wiadomo wloch jak marynarz ,ma panne w kazdym porcie..oni maja jakiegos genetycznego stracha przed samotnym spaniem ..boja ciemnosci czy cos?..no chyba ze jak ten biznesmen z ogloszenia o au pair..ze bierze z soba zone, nianie ,auperka..widzisz ile bab lubi miec obok? :D
Sette tu nie o strach chodzi ale o męskie ego..jak sypia samemu to wszystko jasne...to nie tak u nich działa???

Matko to ja sobie pomyślałam, że co będę mojemu problemy robić, niech w ten dzień ulże jego cierpieniu...mnie sobie może darować nie dam w pysk!OBIECUJE!
Jak uszczesliwic kobiete na Walentynki?

* prawić komplementy
* szanować
* zaszczycać
* tulić
* całować
* pieścić
* kochać
* głaskać
* zapewnic wygodę
* chronić,
* przytulać
* trzymać w ramionach
* powydawać na nią pieniądze,
* poić i karmić,
* kupować jej rzeczy
* słuchać jej
* dbać o nią
* zostać z nią
* popierać ją
* trzymać się jej
* iść na skraj swiata dla niej.

Jak uszczęsliwic mężczyzne na Walentynki?

* Rozebrać się, przynieść jedzenie i piwo.
i wszytsko w temacie....
Jak mężczyzna uszczęśliwia kobietę:

* prawi komplementy
* szanuje
* zaszczyca
* tuli
* całuje
* pieści
* kocha
* głaszcze
* zapewnia wygodę
* chroni
* przytula
* trzyma w ramionach
* pwydaje na nią pieniądze,
* poi i karmi
* kupuje jej rzeczy
* słucha jej
* dba o nią
* zostaje z nią
* popiera ją
* trzyma się jej
* idzie na skraj swiata dla niej.

Jak kobieta uszczęśliwia mężczyznę?

Rozebierze się, przyniesie jedzenie i piwo i myśli, że wszystko w temacie.
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 73
poprzednia |

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa