Walentynki

Temat przeniesiony do archwium.
61-73 z 73
| następna
obleciałam moje włości, obejrzałam...do portfolio się nie nada nic...ni mom szans...:P
Sette....uwielbiam Cię po prostu !! :PP
temat aktualny..Walentynki wielkimi krokami sie zblizaja..
ja w tym roku sie poswiece i zrobie mu romantyczna kolacje w domu , swieczki , muzyczka itd NIECH MA :)
http://www.sfora.pl/Faceci-boja-sie-Walentynek-Oto-cala-prawda-o-Dniu-Zakochanych-a29128
bella :)
dziewczyny dzis Walentynki!..ja juz prezent dostalam....sliczny naszyjnik z czarno bialych perel..kolacje zrobie super..typowo ..niech sie chlop naje:zeberka z czosnkeim i peperoncino ziemiaczki pure..i mnostwo warzyw papryka 2 rodz. ziel ogorek marchewka finocchio..i czerwone wino i cos slodkiego na deser..jakis torcik czekoladowy...:D
Dzisiaj tylko potrawy lekkostrawne i zadnego czosnku! A torcik czekoladowy,jak najbardziej,mam taki szybki przepis. ;)
sette, nawet nie czytam, co piszesz;jestem na diecie bezglutenowej.
dobra....na deser tiramisu.. w koncu to walentynki po wlosku tzn wItali to nich bedzie stereotypowo..wlasnie tiramisu.Ja tez jestem na diecie.. zjechalam juz do 58kg..ale dzis ..mam ochote na 'zeberko'!:D
i...'zeberko'.. tez bylo!...to od Adama..heheheheheh..ale mam humor dzisiaj.....:D
u mnie tez bylo SMACZNIE :)
Temat przeniesiony do archwium.
61-73 z 73
| następna

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa