Chce pomocy

Temat przeniesiony do archwium.
siemka:)mam 18 lat i w marcu 2005 zdaje maturke,i własnie wybrałam jezyk włoski pozniewaz lubie ten jezyk kraj obyczaj.na poczatku szło mi niezle ale teraz coraz trudniej.dlatego tez chciałam dostac jakakolwiek od was pomoc :czy macie jakies stronki gdzie mogłabym sciagnac sobie program do nauki włoskiego,a moze ktos juz dobrze umie włoski i chciałby ze mna rozmawiac na gg po włosku,a dzieki temu pomagajac mi w oswojeniu sie?
Moje gg znajduje sie w linku \"porozmawiaj po włosku przez gg\"

z góry bardzo dziekuje :*:*:* :):):):)
czesc:) ja w tym roku zdaje maturke..tez wlasnie z wloskiego. jesli potrzebujesz pomocy lub tez chcialabys pogadac to podaje moj nr [gg] .
Moge przeslac Ci kilka ciekawych Links
Napisz: [email]
Milusia, mój nr [gg] , wal jak w dym! Jak tylko będę miała czas, mogę Ci pomóc i potłumaczyć. Jestem niezła w te klocki :-)))
Milusia, jak ty to robisz, że żadne maile do mnie nie dochodzą???
GG nadal u mnie strajkuje, nie wiem co się dzieje.
Ja też zdaję za (niacały) rok maturę z włoskiego:)

Mógłbym także prosić o te linki?
[email] -> mój e-mail
ja wprawdzie mature mam juz za soba - zdawalam w tym roku. Wybralam wloski, ale szczesliwie zdazylam zdac egzamin przed maturka - w grudniu, wiec bylam zwolniona :) znam wloski na zaawansowanym poziomie i jakbyscie mieli jakies pytania - piszcie:

[email]
jesli chczes pomóc, ja moge ci pomagac, jestem włochem, i ucze w trójmiesce, mam szkoła języka włoskiego.
[email]
[tel]
[tel]
witam.bardzo mnie interesuje italianistyka, tylko rekrutacja na studia w 2004/2005 zastrzega sobie na niektorych uczelniach znajomosc litratury wloskiej i sprawy historyczne zwiazane z tym krajem.bardzo bym była wdzieczna gdyby mi pan napisal gzie tego szukac i jakie ksiazki kupowac.
dziekuje. Karolina Filoniuk
ps.niewiem czy jest pan włochem czy nie ale jak latwiej panu bedzie pisac po wlosku to nie ma problemu.pozdrawiam
Przeczytałam że w marcu tego roku miałaś zdawać mature az włoskiego czy możesz mi udzielić jakiś informacji na ten temat? Jak wyglądała ta matura itp... bardzo mi na tym zależy ponieważ ja też będę pisała maturę z włoskiego. Będę ci bardzo wdzięczna Jeśli możesz to odpisz na [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

Zostaw uwagę