Dee, juz teraz dziękuję bardzo
i również pozdrawiam :-)
[konto usunięte]
11 lut 2006
ostatnio znalazłem w Realu film z Mastroianim "Rozwód po włosku" (trzeba było poszukać w wielkim koszu),takze wersja jezykowa włoska + ew. napisy polskie.Pozdrawiam
azzurro
11 lut 2006
Ja ze swojej strony zdecydowanie polecam Felliniego lub filmy z udziałem Roberto Benigni.Dla "smakoszy" twórczość rewelacyjnego Pasoliniego
olciaaa_21
13 lut 2006
mam pytanko. czy ktoś z was ma napisy do "pane e tulipani" albo wie z jakiej stronki mozna je sciagnać , sciagnelam sobie ten filmik i szukalam w google napisów po polsku albo ang ale nigdzie nie znalazlam
jesli mozecie to pomózcie
saluti :)
[konto usunięte]
16 mar 2006
Witajcie skad mozna sciagnac filmy Lultimo bacio i Ricordati di me?
bede wdzieczna za porade [email]
SZukam juz od dawna... albo moze ktos wie gdzie mozna kupic w Polsce DVD?
deelaylah
16 mar 2006
Flowera, te filmy w Polsce nie wyszly, wiec ciezko bedzie ci znalezc DVD. ALe bez problemu sciagniesz je przy uzyciu programow P2P, np. emule.
Pozdrawiam,
Dee
[konto usunięte]
17 mar 2006
Dzieki serdeczne ja mam tylko Casomai na DVD .... ale moze ktos z WAs ma te filmy i za oplata moglby mi nagrac i przysłac? bo ja nie moge uzywac p2p :-( ...
[konto usunięte]
17 mar 2006
Jesli ktos by mnial te filmy i za opłtaą mogłby mi je nagrać i rpzysłac byłabym wdzieczna po grob... ja chce sprobowac wrzucic do DIVx'a Casomai i wtedy moge przesłac rownież ten film
"L'Ultimo bacio"
"Ricordati di me"
"Manuale d'amore"
pozdrawiam flowercia
[email]
również od dłuższego czasu poszukuje polskich napisów do "pane e tulipani". gdyby ktoś posiadał i byłby skłonny mi przesłać byłabym bardzo wdzięczna;)
[email]
anca.smile
24 lis 2007
a ma ktos wloskie napisy do jakichkolwiek polskich filmow??
TuttiFrutti
09 lut 2008
bardzo dobre pytanie....? Ma ktoś życzliwy...??? :)))
gemma gioiello
09 lut 2008
dobre wloskie filmy to robili dobrzy wloscy rezyserzy,radze sie kierowac wielkimi nazwiskami przy wyborze,lub nazwiskami wielkich wloskich gwiazd...z reguly o mafo wloskie filmy sa naprawde dobre,pamieta ktos "Osmiornice"?
gangsta-pati
24 mar 2009
Poszukuje włoskiej komedii Dillo con parole mie , Powiedz to moimi słowami albo Ginger & cinamonn.. Jestem w stanie zaplacic kazda cene za egzemplarz na dvd:)
valois
25 mar 2009
1.Cinema Paradiso
2.Io non ho paura
linn_linn
25 mar 2009
Mozesz kupic w necie: podalam inofrmacje w innym watku.
princzi
19 maj 2010
hej
poszukuje napisów do "ricordati di me", prosze podeślijcie na [email] dzieki
kategoria: Nauka języka włoskiego / forum: Nauka języka