filmy włoskie

Temat przeniesiony do archwium.
31-48 z 48
| następna
madzia masz juz neta w domq?
Dee, juz teraz dziękuję bardzo
i również pozdrawiam :-)
ostatnio znalazłem w Realu film z Mastroianim "Rozwód po włosku" (trzeba było poszukać w wielkim koszu),takze wersja jezykowa włoska + ew. napisy polskie.Pozdrawiam
Ja ze swojej strony zdecydowanie polecam Felliniego lub filmy z udziałem Roberto Benigni.Dla "smakoszy" twórczość rewelacyjnego Pasoliniego
mam pytanko. czy ktoś z was ma napisy do "pane e tulipani" albo wie z jakiej stronki mozna je sciagnać , sciagnelam sobie ten filmik i szukalam w google napisów po polsku albo ang ale nigdzie nie znalazlam
jesli mozecie to pomózcie
saluti :)
Witajcie skad mozna sciagnac filmy Lultimo bacio i Ricordati di me?
bede wdzieczna za porade [email]
SZukam juz od dawna... albo moze ktos wie gdzie mozna kupic w Polsce DVD?
Flowera, te filmy w Polsce nie wyszly, wiec ciezko bedzie ci znalezc DVD. ALe bez problemu sciagniesz je przy uzyciu programow P2P, np. emule.

Pozdrawiam,
Dee
Dzieki serdeczne ja mam tylko Casomai na DVD .... ale moze ktos z WAs ma te filmy i za oplata moglby mi nagrac i przysłac? bo ja nie moge uzywac p2p :-( ...
Jesli ktos by mnial te filmy i za opłtaą mogłby mi je nagrać i rpzysłac byłabym wdzieczna po grob... ja chce sprobowac wrzucic do DIVx'a Casomai i wtedy moge przesłac rownież ten film
"L'Ultimo bacio"
"Ricordati di me"
"Manuale d'amore"
pozdrawiam flowercia
[email]
catarina va in citta
melissa p
również od dłuższego czasu poszukuje polskich napisów do "pane e tulipani". gdyby ktoś posiadał i byłby skłonny mi przesłać byłabym bardzo wdzięczna;)
[email]
a ma ktos wloskie napisy do jakichkolwiek polskich filmow??
bardzo dobre pytanie....? Ma ktoś życzliwy...??? :)))
dobre wloskie filmy to robili dobrzy wloscy rezyserzy,radze sie kierowac wielkimi nazwiskami przy wyborze,lub nazwiskami wielkich wloskich gwiazd...z reguly o mafo wloskie filmy sa naprawde dobre,pamieta ktos "Osmiornice"?
Poszukuje włoskiej komedii Dillo con parole mie , Powiedz to moimi słowami albo Ginger & cinamonn.. Jestem w stanie zaplacic kazda cene za egzemplarz na dvd:)
1.Cinema Paradiso
2.Io non ho paura
Mozesz kupic w necie: podalam inofrmacje w innym watku.
hej

poszukuje napisów do "ricordati di me", prosze podeślijcie na [email] dzieki
Temat przeniesiony do archwium.
31-48 z 48
| następna