kategoria: Nauka języka włoskiego / forum: Nauka języka
pizzamniam
21 kwi 2007
Mam ksero od koleżanki do 75 lekcji ale wydaje mi sie że to nie wszystko...gorąca prośba o przesłanie reszty lub po prostu całości...Ogromniaste dzieki!!!!!!!!!!!!
[email]
niestety znalazłam tylko to..."Folder jest już niedostępny
Wybrany okres dostępności folderu już minął.
Aby zobaczyć pliki, poproś właściciela folderu by zamieścił je jeszcze raz.
Możesz też założyć własny folder we Voila!pl."
agutka1980
31 sie 2007
ja mam z dwoma kropkami czyli od 76 lekcji a może ma ktos skan wcześniejszych części bo ta to jezt zuż z dwoma (..) ma ktoś z jedną kropką.
johnybravo1984
13 gru 2007
Mógłbym Cię prosić o przesłanie tych książeczek?
[email]
Wielkie dzieki
Nie_zapominajka
27 maj 2008
pizzamniam - jesli tu jeszcze zagladasz na Forum, to wyslij mi ksiazke Zawadzkiej do 75 lekcji.
Bede wdzieczna
[email]
dagmara233
27 maj 2008
ja tez poproszę [email] Pozdrawiam
Nie_zapominajka
27 maj 2008
Ja niestety nic nie dostalam, widocznie juz tu nie zaglada;(
Jazmyne
28 maj 2008
o ktora czesc Zawadzkiej Wam chodzi?
Jazmyne
28 maj 2008
Jesli ktos reflektuje moge przeslac Zawadzka - "Dialogi i cwiczenia" oraz "Komentarz gramatyczny" od lekcji 76! oraz "Gramatyke Jezyka Wloskiego".
W zamian prosilabym o przeslanie, jesli istnieje, komentarz gramatycznyo od lekcji 1-75.
moj e-mail: [email]
sabinas1985
30 maj 2008
ja takze prosilabym o Komentarz gramatyczny 1-76 oraz cwiczenia i dialogi w zamian moge zaoferowac zbior ksiazek do jezyka wloskiego w jezyku angielskim polskim hiszpanskim a takze mp3 do nauki jezyka wloskieg
moj adres to [email]
Violamen, sciagnelam zawaadzka z plikow rar, ale tam znowu jest tylko od lekcji 1 do 15;(
Czy ma ktos od lekcji 16 do 75?
Madame Joujou
02 cze 2008
Nie sądze, żeby to gdzieś było, tzn. komentarz gramatyczny część pierwsza. Ja mam wszystkie częsci tzn. gramatyka języka włoskiego, komentarz gramatyczny i klucz cz. I, dialogi i ćwiczenia cz. I i II. W Internecie chyba NIE MA tej jednej książki tzn klucz gramatyczny i komentarz cz. I czyli klucz gram i komentarz do lekcji 1 - 76. Niestety...
Cavaliere
02 cze 2008
Jest bo miałem to, swojego czasu na moim kompie :)
szukacjcie a znajdziecie :)
violamen
02 cze 2008
masz racje ze w rar nie sa wszystkie, ale za to w Zawadzka 240 i 460 jest cala reszta do 75 lekcji na tym samym chomiku
una_donna_triste
09 wrz 2008
Madame Joujou , jeśli masz Zawadzką z jedną gwiazdką (klucz i komentarz) to dorzuć ją do Chomika Poligloty: byłoby to szalenie uprzejme z Twojej strony, a dla nas początkujących, a bezskutecznie poszukujących tych pozycji - bezcenne :)
kategoria: Nauka języka włoskiego / forum: Nauka języka