a wybierasz sie tam może?
bo ja wylatuję 17 lipca na tydzien na błogi odpoczynek do Jesolo!!!
gioventu
17 cze 2007
Nie, ale przypadkowo zobaczyłem gdzieś tą nazwę i trochę mnie zdziwiła.
gioventu
17 cze 2007
Wtedy chyba będzie nieźle przygrzewać słoneczko...
agnese81.11
17 cze 2007
tam już sloneczko przygrzewa od poczatku maja...a tak pozatym nie jade tam pierwszy raz i siwetnie znam okolice!
agnese81.11
17 cze 2007
a jesli chodzi o nazwe to wlosi wymawiaja Jezolo ale czesto piszą przez I krótkie
norwegian
17 cze 2007
hehe z tym sloneczkiem ostatnio jakos kiepsko:(
miejmy nadzieje ze faktycznie sie polepszy:)
oleńka :)
06 lip 2007
ja wyjezdzam do lido za tydzien ale obawiam sie ze ponudze sie? co tam mozna robic??
kaska999
06 lip 2007
ja tam bylam jakies 8 lat temu, nie bylo zle... zalezy kto co lubi, tam zycie zaczyna sie po 20tej, jak w wiekszosci tego typu miejscowosci
oleńka :)
06 lip 2007
mialam jechac z kolezanka ale ona poszla do pracy i moi rodzice teraz jada za nia a ja z nimi....wiec nie wiem czy w ogole robie dobrze jadac tam,zadnych zabaw...jedynie pozostaje mi dzien spedzic na plazy :)
pCENT
12 lip 2007
Ja lece do Trevis, a pozniej jade do Lido di Jesolo 13.07 i bede tam do 15.07. Wracam ponownie 20 i bede az do 23.07. Raczej nie da sie zanudzic w Lido di Jesolo, choc nigdy tam nie bylem. Najwyzszy czas sie przekonac! :)
caroll7
12 lip 2007
hej wszystkim bylam w jesolo to sliczny may kurorcik:) piekne plaze duzo ludzi kilka ulic :)jesli sie zakrecic to naprawde jest co robic! zreszta blisko do treviso i padvy a mozna sie nawet pokusic o zwiedzienie mediolanu czy werony. na pewno bedzies sie dobrze bawic :) pozdrowionka
p.s. wlosi wymawiaja nazwe przez j i akcent na peirwsza sylabe /'jezolo/
ciao ciao;)
mandarynka1980
12 lip 2007
Witam , prosba do chetnych czy mógłby mi ktos przetłumaczyc :
quand ' è che la tirano fuori? al 99% quest'estate vado a vederla, visto che è più o meno sulla strada delle mie vacanze
agnese81.11
12 lip 2007
Ja natomiast do Jesolo lecę 17 lipca, a wię już w najbliższy wtorek.
Tam nie można się nudzić!!! Typowy nadmorski kurort z masą restauracji, klubów!Zawsze jest co robić. A może poprostu się tam spotkamy??
poola90
12 lip 2007
kasiu z Milano, mieszkasz we Włoszech w Milano?:P
Proszę odezwij się do mnie na e-mail [email]
gosia680
12 lip 2007
Gdzie się zatrzymać w Jesolo? najlepiej coś taniego i dobrego :)
agnese81.11
12 lip 2007
wejdz sobie na jesolo.com lub jesolo.it, o ta pore roku ciezko o cos naprawde taniego. W kazdym razie mniej wiecej od 24 Euro za dobe napewno cos sie znajdzie!
gosia680
12 lip 2007
dzieki
kategoria: Nauka języka włoskiego / forum: Nauka języka