Pilna wiadomosc,prosze o pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
Bardzo mi zalezy,aby wyslac ta wiadomosc jak najszybciej i bardzo,bardzo prosze dobra duszyczke o pomoc w przetlumaczeniu na wloski.
....Mam juz kupiony bilet do Rzymu,na 31marca do 9 kwietnia.Tylko taka date moglam wybrac,gdyz wszystkie inne loty wykupione juz od dawna.W piatek przylatuje Nino do Warszawy,mam nadzieje,ze mu sie tam spodoba.Napisz mi ,czy napewno masz w domu internet,gdyz chce wziac laptopa?Czy masz komputer i nie musze swojego brac?Pozdrawiam Ciebie i Rockiego.
ho già comprato il biglietto per Roma,dal 31 marzo a 9 aprile.potevo scegliere solo questa data perché tutti gli altri termini non cerano più disponibili.venerdì arriva Nino a Varsavia spero che gli piacerà li.scrivimi se sicuramente hai l'internet li perché vorrei prendere il mio portatile ? o pure hai il computer e non devo prendere il mio? saluti a te e rocki.
HO GIA COMPRATO BILIETO PER ROMA,ARRIVO 31 MARZO RITORNO9 APRILE,SOLO PER QUESTE DATE C'ERANO ANCORA POSTI,VENERDI ARRIVA NINO A VARSAVIA,SPERO CHE LI PIACERA , VORREI SAPERE SE HAI INTERNET A CASA .COSI NON DOVRE PORTARE MO.TANTI SALUTI A TE E ROCKY
bilieto ????
spero che li piacera ???
dovre portare mo ???
PORCA MISERIA,CHE VERGOGNA,COSI SUCCEDE QUANDO SI FANNO 3 COSE CONTEMPORANEAMENTE
Dziewczyny jestescie WIELKIE!!!!!!!
DZIEKI,dzieki,DZIEKI
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia