ostrzeżenie dal naiwnych!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Ostatnio znalazłam tu na fioletowym forum link na czat włoski: www.icq.com
Wybierając pokój włoski jak ktoś napisał można fajnie sobie pogadać............weszłam tam i co mnie spotkało...........sami zboczeńcy i napaleńcy........ja się dopiero uczę włoskiego, więc chciałam sobie pogadać ale po 5 minutach zorientowałam co to za miejsce I SZYBKO Z TAMTąD UCIEKłAM.......więc Chcę OSTRZEC NIEWINNE DZIEWCZYNKI, KTóRE BY SOBIE ROZMAWIAłY Z WłOCHEM NICZEGO NIEśWIADOME!!!!!!!

BACCIONI!!!!
alez cale Wlochy sa pelne zboczencow i napalencow!tu spokojnie przejsc ulica nie mozna,podobno zdarzaja sie gwalty nawet w bialy dzien..prasa pisze
Może i tak.....ale gwałty są wszędzie...no i w Polsce.....
a mi z tym postem chodziło by głupie dziewczynki nie myślały sobie, że znalazły super italiano a potem prosiły o tłumaczenie tu na forum tych głupich sms i zdań po żal się....
ehehe a ja sobie tam weszlam i powiem szczeze pościagalam lacha:D:D:D ja tam nie szukam wspanialego italiano tylko jezyk cwicze, a to co oni czasem pisza to smiac sie chce, mozna sie wieleeeeeeeee nauczyc hehe:) ale tak hyba jest na kazdym czacie wystarczy wejsc na plski. OMG same czuby;/
ale bledy, chyba*** kurcze literki mi sie dwoja:)
Kiedyś już o tym pisałem . Ale w kółko tylko narzekania że to nudne
no niestety tego nie wiedziałam........ja na czatach wogóle nie bywam..i sie uświadomiłam........a jakie oni robią błędy.....pożal się .....macie rację.... naprawdę można się pośmiać hehheeeeeeeeeeeeeeeeehehehehhehehehe...........o i nauczyłam się jednej rzeczy mało prztdatnej: dgt
jeśli masz coś do moich błędów, to sorki.....niestety nigdy nie byłam dobra z ortografii.....ale się tym nie martwię......bo matematykę studiuję :) i to tu nie jest tak ważne:)
ale to ja porobilam błedy a nie Ty;/ no własnie dgt hehehe
ja już trochę zmęczona jestem i dlatego.....
sogni d'oro :)
dzięki infw........ale ten temat jest moim zdaniem bardzo ważny i cały czas aktualny i warto o tym przypominać......bo nie każdy wie o tym co my:)
infw :: wlosi poprostu uwielbiaja Polki tak samo jak i Czeszki, uwazaja nas za najladniejsze;/ co zrobic... jestesmy piekne nie sadzisz??
:)
wystarczy jeden wymowny przykład:
http://www.wloski.ang.pl/Studentessa_polacca_drogata_e_stuprata_30024.html
Do Fiorina , posłuchaj podałam ten adres bo padło pytanie czy jest miejsce gdzie można porozmawiać z kimś po włosku. Niestety prawdą jest , że na icq można poznać "normalnych" i hmmm mniej normalnych ludzi , ja przynajmniej poznałam przedstawicieli obu grup...Faktem jednak pozostaje że zawsze można osoby które składają Ci głupie propozycje zablokować ... i ja tak robie, przesadzasz wg mnie mówiąc o icq jak o Sodomie i Gomorze - wielu Włochów poluje tam na głupiutke Polki ale można poznać także miłe osoby... Jedyna rada to dobra "selekcja" i tyle...Podając namiar na icq z pewnością nie miałam zamiaru ułatwiać zadnej Polce znalezienia chłopaka etc... , zrobiłam to z czystych , stu procentowo edukacyjnych pobudek ;), pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka