Coelho po wlosku

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 87
ja też poproszę o "Nad brzegiem rzeki Piedry" [email]
Również proszę o "Weronika postanawia umrzeć".
mail: [email]

Z góry dziękuję ;]
byłabym wdzięczna za alchemika [email] z góry dzięki pozdrawiam
Ja też poproszę na mail [email] grazie:)
Krzysiek dzięki za alchemika i Pitresz Tobie anche Pozdrawiam Buziaki E Buona Notte:)
inf...dla ciebie ten topik to istna kopalnia złota.....tylko nie przesyłaj dziewczyną linków do chomika....jak to czyniłeś zazwyczaj ...
Witam poproszę książki na adres [email]
Z góry wielkie dzięki
Pozdrawiam Łukasz
Będę niezwykle wdzięczna i zobowiązana jeśli prześlesz książki i mnie. Bardzo dziękuję :)

[email]
Witam!Ja również bardzo proszę o książeczki Coelho:) Z góry slicznie dziękuję i pozdrawiam! [email]
[email] :) bardzo proszę o te pdfy lubię coelho bardzo:) pozdrawiam
hejka,

wysłałabyś mi alchemika i 11 minut?? proszę :)

mój email : [email]

Z góry dziękuję
czesc, ja tez bym poprosila 11 minut i alchemika. a jak mozesz to wszystkie. heheh

ja mam ; lo zahir, tre metri sopra il cielo, i gramatyke zawadzkiej.
jak ktos zainteresowany. pisac:)
zapomnialam podac maila; [email]
Ojej, to ja też poproszę.. obojętnie jaką, tą którą uważasz za najlepszą. [email]
Również poproszę '11 minut' :)
Mail: [email]
Bardzo proszę o przesłanie mi "Alchemika" po włosku. [email] Z góry bardzo dziękuję:) Pozdrawiam
Mnie obojętne które :) [email]
Ja też bym chciała: "11 minut", "Piątą górę" i "Alchemika".
[email]

proszę :)
chantal87 jeśli to nadal aktualne, to także poproszę na początek: " 11 minut" oraz "Brida"
oto mój mail: [email]
Dziękuję
chantal87 to ja tez moge sie do Ciebie usmiechnac? :), najbardziej zalezy mi na "Brida" i "11 minut"...moj adres [email] ...grazieee :)*
witam...
ja bym poprosila jedna ksiazeczke ... taka ktora nalezy do prosciejszych (zostawiam wybor Tobie) :)... oprucz 11 minut (przeczytane). dziekuje
[email]
[email]

jeśli to dalej aktualne, to proszę ile się da :)

pozdrawiam
Dolaczam sie do grona chetnych na [email] prosze o kilka pozycji
Dziekuje bardzo
witam
ja również bym prosiła o kilka jego ksiazeczek
jesli jest to 'Weronika postanawia umrzec', "Nad brfzegiem rzeki..." i jakies inne
z gory dziekuje
to mij email: [email]
Jeżeli wszystko nadal jest aktualne to ja poproszę wszystkie :-) [email]
Witaj Chantal! Ile chętnych! A ja kolejna...Czy mogłabym jeszcze coś dostać? Np Brida i Czarownica z portobello...Dziękuję z góry.
[email]
takze i ja poprosze o to co naprostsze jezykowo ... i alchemika pozdrowienia dla italofanek
moj adres to [email]
jestem zainteresowana tymi ksiazkami;] [email]
wątek poruszony juz dawno, ale moze znajdzie sie ktos mily i wrzuci mi cos na maila [email]
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 87