Włoski w Lublinie 2010

Temat przeniesiony do archwium.
Nauka włoskiego w Lublinie 2010
czy może mi ktoż polecić jakieś miejsce do nauki włoskiego w Lublinie. Widzałam wpisy o jakimś Stachu lub Panu Staszku, czy wie ktoś, gdzie on teraz uczy? Napiszcie więcej jeśli macie jakieś opinie - może kogoś innego mi polecicie bo zniknął ze strony Avalonu wraz z innymi lektorami. Czy tam już nikt nie pracuje?
hej ja jestem z Lublina. jedna z najlepszych szkól w Lublinie jest "Dialogo", super lektorzy i konwersacje z native speakerem. Szkoła na wysokim poziomie. w razie czego daję Ci mój numer gg : 1[tel]. pozdrawiam.
Dzięki za informację, dowiadywałam się o Dialogo, faktycznie nie jest źle. Ale dobrze też nie bo dają 100 godzin kursu zamiast 120 - nikt na t nie zwraca uwagi ale to 20 lekcji więcej w skali roku a 10 w semestrze. Czekam na dalsze informacje i pozdrawiam
poza tym jeśli juz troszke znasz włoski jest fajna nowa szkoła Engliano, prowadzi ja native speaker. ja jestem bardzo zadowolona, nawet jeśli teraz zostałam sama na placu boju bo favolka wyjechała. możesz sobie znaleźć informacje na stronce engliano.pl
O rany, a co to jest za pomysł z tym engliano? Czy to niejaki Filippo A. założył tę szkołę. Słyszałam wiele sprzecznych opinii na jego temat. Co to znaczy że zostałaś sama bo "favolka" wyjechała? Nie rozumiem? Troszkę się uczyłam włoskiego ale preferuję sprawdzone miejsca do nauki. Czy Ty się uczysz w dialogo czy w tej engliano? Napiszcie coś jeszcze, per cortesia!
hej! favola to jedna z forumowiczek, chodziła ze mna na zajęcia, a teraz wyjechała. ja ucze się u Filippa i jestem bardzo zadowolona z postepów jakie robię. do Dialogo chodzi jedna z moich koleżanek na poziom B2 i jest zadowolona. ja zamierzam zdawać tam egzamin. z tym sprawdzeniem to jest tak, że jak sama nie sprawdzisz to nie bedziesz wiedziała. w wiekszości szkół językowych masz prawo do lekcji probnych, nawet kilku, żebyś zobaczyła czy Ci sie podoba.
czy w tej szkole są np. zajęcia dla poziomu B2 w sobotę. Mieszkam poza Lublinem i już od roku szukam zajęć w weekend
Hejka! byłam na zajęcach próbnych u pana Stacha, to niesamowite, on na serio uczy mówić po włosku. Zajęcia całe podporządkowane są mówieniu. Oczywiście jest też wiele innych elementów, używa dvd, a i gramatyka jest traktowana poważnie. Jutro się zapisuję na kurs. Z tego co wiem, ma on grupę B1 w soboty, ale poziom jest bardzo wysoki, więc możesz spróbować, albo poproś o indywidualną rozmowę z lektorem. Pozdrawiam
znacie jakas szkole w lublinie ktora prowadzi w wakacje intensywny kurs włoskiego?(czyt. 3-4h dziennie) przez 5 dni w tyg. zaznaczam ze nie znam wloskiego ;]
Witaj Czarny, jak już pisałam, polecam Avalon, z tego co wiem mają kursy wakacyjne. Czy będzie początkujący, tego nie wiem, ale możesz sprawdzić
Pozdrówki
Hej, a możesz dokładniej napisać w jakiej szkole uczy Pan Stanisław? Dzięki z góry
Pozdrawiam!
teraz uczy w Empiku
to chyba jakiś żart z tm empikiem i p.Staszkem hehehehehehehe. W empiku włoski umiera śmiercią naturalną, byłam tam i pytałam o włoski średnio zaawansowany i zaproponowali mi zajęcia indywidualne, tam uczy jakaś młoda dziewczyna i mają tylko grupy początkujące albo drugi rok nauki. Pan staszek tam raczej nie uczy, chyba że jest młodą dziewczyną - hehehehehe pozdrowki
jak byłam ostatnio to mi własnie mowili że uczy u nich pan Staszek, a to że nie mają grup zaawansowanych, no cóż...widocznie brak zainteresowania
W tym roku uczyłam się w Avalonie, chyba że o innym mówicie:):), i uczył mnie Staszek. Chodzę tam też na angielski na wysoki poziom C1 i bardzo polecam znajomym, fajna szkoła i podoba mi się to że widzę postępy:):):). Podobno z włoskiego też są tak wysokie poziomy, aż się zdziwiłam! Co do szkoły to nic złego nie mogę powiedzieć, no może to że nie mieli zajęć z włoskiego rano, bo wolałabym o innej porze niż angielski;););) tu macie linka, http://www.avalon.lublin.pl/jezyk_wloski.html , trzymam kciuki! Ciao!
www.ckjr.pl polecam:)
Cytat: olak019
www.ckjr.pl polecam:)

Ola, my chyba razem uczyłyśmy się w Avalon? A teraz reklamujesz jakąś dziwną szkołę? To miłe, że uczniowie Stacha uczą włoskiego, ja jednak wolę oryginał:) Jeśli to nie Ty, to wybacz
Pozdrówki
Ja już prawie od roku chodzę na zajęcia do Stanisława Żebrowskiego (chyba o tym mowa ).
Jestem bardzo zadowolona, bardzo wymagający i solidnie prowadzi zajęcia.
Godziny i dni można dostosować do własnych potrzeb z czego ja jestem bardzo zadowolona :)
Chodzę na prywatne zajęcia, dzięki czemu mogę się skupić na tym co mi potrzeba.
Całe wakacje chodziłam na zajęcia,więc myślę ,że nie będzie z tym problemu dla pilnie potrzebujących ;)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie