Transport Polska - Włochy okolice Milanu

Temat przeniesiony do archwium.
Minimum raz w miesiącu jeżdżę do Włoch w okolice Milanu wolnym busem,mercedesem sprinterem , mogę zabrać ładunek,opłata tylko w jedną stronę. Tel 533 565 666 Darek
www.maxdar.com.pl
okolice czego?????
Mediolanu oczywiscie, pani madralinska ;)
okolice MILANO..lub Mediolanu tak powinno byc napisane a nie fifty fifty pol po wlosku, pol po polsku ahahahahaa
ok..napiszę tutaj bo mnie trafia szlag ....
Gosia, po co te złośliwości? Czemu one służą? Wszyscy wiedzą o co chodzi autorowi wątku ale jedna jedyna Sette MUSI wtrącić swoje trzy grosze.
Naprawdę MUSISZ???
Powoli , powolutku tracę całą sympatię do Ciebie.
Strasznie udajesz pomocną gdy trole robią nas w ciula a tu gdzie jest NORMALNY WĄTEK wciskasz złośliwości jak słoninę w suchę mięso aby je tłuszczem nasączyć.
Gosia, zrozum w końcu ! ROZPIERDALASZ TO FORUM !!!
zadne zlosiliwosci potraktowalam to na wesolo...
poza tym TU jestem Sette di Nove.. PS..moze bys wreszcie spojrzala na swiat przyjazniej...i przyznaj uczciwie sama ze o Milnu ani nie slyszalas ani na mapie nie widzialas..:D
Milanu....Milanu....mialo byc.. literowka ..post sie pieknie rozwija...temat idzie gosciowi w gore
ok.......Sette di Nove .....straciłaś jedną z niewielu przychylnych Ci osób .... Complimenti....

Nie każdemu zależy aby jego post był na górze ...aleee...każdy sądzi według siebie..

a na świat patrzę baaardzo przyjaźnie...musisz uwierzyć mi na słowo

dodam jeszcze że nie chciałabym dostać tylu batów ile razy Ty się pomyliłaś ( nie licząc literówek oczywiście). Ale źdźbło w oku bliźniego się widzi ale belki w swoim własnym już nie.
do czego sluza te wszystkie twoje insynuacje wzgledem mojego nicka?
co chcesz osiagnac przez takie traktowanie na forum 7di9????..nie rozumiem cie.daje ci to jakas satyfakcje?..czy masz ostatnio ciezkie dni?...istnieje slow tolerancja ..znasz je?..kochaj blizniego jak siebie samego....empatia.... slyszalas...moze?
Nie chce sie wtracac, ale niestety musze przyznac Sette, ze JESTES uzalezniona od tego forum. Radzilabym Ci psychologa...
ty nic nie muszisz przyznawac....i nie tobie opiniowac kto tu jest uzalezniony a kto nie, pojmij to wreszcie....i patrz na siebie
Cytat: maxdar1
Minimum raz w miesiącu jeżdżę do Włoch w okolice Milanu wolnym busem,mercedesem sprinterem , mogę zabrać ładunek,opłata tylko w jedną stronę. Tel 533 565 666 Darek
www.maxdar.com.pl
A z jakiego miast/miast Polski wyjazdy?..czy to takie ogloszenie ogolnoinformacyjne ?:D
witam.10 wrzesnia jade z Krakowa do Genuii samochodem i mam 3 wolne miejsca. moze jest ktos chetny? [email]
ponawiam propozycje transpotu Kraków- Genua lub inne miejsca na trasie na sobote...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka