Traduzione giurata

Temat przeniesiony do archwium.
mam pytanie do kogoś kto tłumaczył dokumenty u przysięgłego... jeżeli są np. 4 analogiczne zaświadczenia (zmieniaja sie cyfry lub imiona) to kasuje x4 czy nie? dziekuje za info i pozdrawiam
Tak, płaci się za każde. Ja tak miałam np w przypadku zaświadczeń z zus'u. Pomijając fakt, że miła pani tłumacz zrobiła mi zniżkę i zamiast za 14 stron zapłaciłam jak za 10 ;) Warto pamiętać, że 1str tłumaczenia przysięgłego to bardzo mało znaków, 1200 około. I tak ja dałam stron 7 a4 a po tłumaczeniu zrobiło się 14.
Az 7 stron! To co Ty tlumaczylas na te studia? :O??
ja mam suplement dyplomu - 3str, 4x zaswiadczenie z urzedu skarbowego, 5x wyciag z banku, zaswiadczenie o zameldowaniu i akt notarialny wlasnosci mieszkania 2str :( w sumie 15 stron.. trochę masakra, mam nadzieje, że też dostanę jakąś zniżkę..
gosiaBG, starałam się wybrać tylko to, co potrzebne, tj. zaśw. z zus x4 (bo w domu jesteśmy we czwórkę), zaśw. o metrażu domu, zaśw. o zameldowaniu i śwadectwo :)
Wow, lacoccinella, Ty to dopiero nazbierałaś tego, raczej jakaś zniżka będzie ;) a jeśli można spytać, 5x wyciąg z baku??? po co to?
wymagają do tego calcolo condizione economica :/ oprócz zaświadczenia o zarobkach jeszcze wykaz oszczednosci - co jest glupotą, przecież można mieć kilka kont.. no ale wymagają :(
Temat przeniesiony do archwium.

Zostaw uwagę