jedno zdanko

Temat przeniesiony do archwium.
mam problem z szykiem zdania :
Non sono mai stata in Spagna
prosze poprawcie :)
Wg mnie jest dobrze. Wpisz w google to całe zdanie i sprawdź sobie.
:)
grazie mile !
prosze o korekte
potrzebuje napisac ciocia z rodzina czy po wlosku to bedzie zia e famiglia czy zia con famiglia dziekuje za pomoc
pomozcie prosze :)))
jak chcesz napisac ze swoja rodzina:zia con la sua famiglia
wlasciwie chcem napisac ja jako ciocia ,czyli ciocia z rodzina,bo to ma byc w prezencie ode mnie
ma porco cane !pisze sie chcę przez "ę" a nie jak Walesa.. chcem.,muszem,o takaem Polske walczylem..
:D bez urazy
kazdemu moze sie zdazyc,nie prosilam o poprawe polskiego a wloskiego:))i nie widze potrzeby uzywania mocniejszych slow.wiec skoro nie potrafisz pomoc to pomin prosbe :))
tylko winny sie tlumaczy
nawet nie raczylas zauwazyc zartobliwej formu wypowiedzi i emotikonu i slow bez urazy, gdzie ty tam, masz mocne slowa? straszny pies? a co to takiego? mnie to rozsmiesza do lez :D
nie wiem masz zly dzien,ze szukasz kogos do sprzeczki,bo jezeli tak to zle trafiles.stwierdzenie ze kazdemu sie moze zdazyc nie jest tlumaczeniem.serdecznosci,milego dnia zycze
dziekuje bardzo :)))
..nigdy mi to do glowy nie przyszlo by wejsc na jakies forum i szukac okazji do sprzeczki? szok! to tak jakby ktos wychodzil z domu by komus tylko w zeby dowalac na ulicy? to tez nie przyszloby mi na mysl, ze sa w ogole takie osoby i ze ktos tak moze planowac dzien.Co za nowomodny sposob patrzena na ludzi! zadziwiajace,nigdy by mi to nie przyszlo na mysl..a teraz wiem ,ze trzeba byc ostroznym bo to ktos inny moze mnie zaatakowac klotnia na forum,bo to ktos inny moze chcieec sie klocic od poludnia..a mi by to nigdy do glowy nie wpadlo..o czym i ludzie mysla? dzieki za wszkzowki co do poszukiwania zlych ludzi na forum:D
Temat przeniesiony do archwium.