non sono scorsa che cosa significa ...

Temat przeniesiony do archwium.
Jak macie chwilkę to looknijcie;
se vado in germania torno fra 2 anni... e poi non lo so come fa finire penso che sto per sempre in germania ...
czy to znaczy; ,,jeśli pojadę do niemiec wróce między 2 latami a potem nie wiem jak to się skończy, mysle, że zostanę na zawsze w niemczech ... ?? tak??
i jeszcze jedno;
,,come sono gli tuoi tutto bene'' - jak są tamci Twoi, wszytsko dobrze ???

i jak poiwedzieć;
1)tak po prostu
2) w co nie wierzysz

grazie mille
Jak macie chwilkę to looknijcie;
se vado in germania torno fra 2 anni... e poi non lo so come fa finire penso che sto per sempre in germania ...

czy to znaczy; ,,jeśli pojadę do niemiec wróce między 2 latami a potem nie wiem jak to się skończy, mysle, że zostanę na zawsze w niemczech ... ?? tak??
i jeszcze jedno;
,,come sono gli tuoi tutto bene'' - jak są tamci Twoi, wszytsko dobrze ???

W zdaniach sa bledy, ale sens pierwszego wylapalas. W 2 zdaniu chodzi o rodzicow. Come stanno i tuoi.- Jak sie maja twoi(rodzice).

Podaj przyklad zdan, bo tak tlumaczyc wyrwane z kontekstu nie zawsze beda pasowac do innego.

1)tak po prostu--- semplicemente cosi'
2) w co nie wierzysz in cosa non credi( podaj przyklad bo moglabym kilka wersji podac)

grazie mille
dziękuje :)
heh , po prostu tak, chodzi mi w sytuacji gdy ktoś mnie pyta perche? a ja nie wiem co innego powiedzieć tylko po prostu tak :)
a w co nie wierzysz?? gdy ktoś mi mówi ... non credo ..
jak ktos Cie pyta in cosa non credi? opowiadasz non credo in niente,non credo nel caso, non credo in Te... etc... etc..
ok va bene, capisco e grazie mille :*

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie