cos mi sie wydaje, ze masz trudny charakter, a ponadto stwierdzam ze jestes chyba od wszytskiego uzalezniony, nalogowy palacz, nalogowy kobieciarz, ciekawe co jeszcze
[konto usunięte]
31 lip 2005
mi sembra che hai un carattere difficile,inoltre constato che hai troppi vizi:fumo,donne e chissà che altro
[konto usunięte]
31 lip 2005
bardzo prosze o przetlumaczenie;
ciao ti va di venire in cam con me?`
hai messanger?
ANTIPATICA
ti vorrei dare un ottimo consiglio,comprati il profumo che uso io e problema si risolve da solo.
saretta
31 lip 2005
chcesz spotkać się ze mną na czacie?
Masz messanger?( to coś w rodzaju polskiego gg)
NIESYMPATYCZNA
cHCIAŁBYM CI DAĆ świetną radę ,kup sobie taki sam perfum jak używam ja i problem sam się rozwiąrze
[konto usunięte]
31 lip 2005
teraz to ja nie rozumiem, a po co mi twoje perfumy? nie jestem jakas tam nimfomanka, czy erotomanka, ja jestem niby niesympatyczna? a to przepraszam, ja jestem zwykle bardzo mila, ale widac, ze urazilam ego prawdziwego wlocha,
[konto usunięte]
31 lip 2005
dziekuje ci za tlumaczenie
[konto usunięte]
31 lip 2005
svago,dlaczego nie uzywasz rodzajnikow?niby to drobnostka,ale w takim zdaniu Wloch na pewno powiedzialby il fumo,le donne a nie fumo,donne.mam tez watpliwosci czy w pierwszym zwrocie nie powinno sie uzyc mi sembra che tu abbia...?
fiorellina
31 lip 2005
No to może ja odpowiem:)
1. Przy wyliczaniu nie trzeba uzywac rodzajników.
2. Włosi nie zawsze stosują congiuntivo tam, gdzie nam wydaje sie to niezbędne. Było o tym sporo na forum - sprawdź w wyszukiwarce. Chociaz w tym zdaniu ja tez bym wstawiła "abbia".
Jeśli mogę się wtrącić póki coś mu odpiszesz, on chyba przytoczył to, co Ty mu wcześniej napisałaś(chyba, że sie myle...:>). To takie uzasadnienie tego "antipatica" :)
[konto usunięte]
31 lip 2005
dziekuje ci bardzo za oswiecenie:) prawdziwa gapa ze mnie
[konto usunięte]
31 lip 2005
bardzo prosze o pomoc, niestety nie radze sobie z tym tlumaczeniem
Anche se probabilmente non risponderai ti mando Un bacio un fiore @%7D;- una carezza...ma sei reale? risponderai? Besitos
wisienka :)
31 lip 2005
nawet jesli prawdopodobnie mi nie odpiszesz przesylam ci calusa kwiatka (rysunek kwiatka ;P) pieszczote... ale jestes prawdziwa? odpiszesz?