prosba!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
witam wszystkich.czy moze ktos tak mniej wiecej przetłumaczyc ten tekst "
In questo giorno speciale voglio augurarti che quello che stiamo vivendo non finisca mai, la mia vita è cambiata da quando sei entrato nel mio cuore, mi fai vivere momenti fantastici, mi fai ridere e lottare sempre. Con te ho ritrivato la gioia che avevo perso; ringrazio l'angelo che è sceso dal cielo per portarmi la persona più speciale della mia vita. Un buon San Valentino a te ... Cucciolo, con la speranza che quell'angelo continui a starci accanto per sempre!!! Ti amo infinitamente tanto!!! Un bacione tua ciacia!!! z gory dzieki .nie musi byc dokładnie .
W tym szczególnym dniu chcę Ci życzyć aby to co przeżywamy nigdy się nie skończyło, moje życie zmieniło się od kiedy jesteś w moim sercu, pozwalasz mi przeżywać (dzięki Tobie przeżywam) fantastyczne chwile, sprawiasz, że się śmieję i walczę zawsze. Z Toba odnalazłam radość którą wcześniej straciłam; Dziękuję aniołowi który przyszedł z nieba aby przyprowadzić mi najbardziej szczególną (tłum. dosłowne, ale trochę bez sensu)/ najlepszą osobę w moim życiu. Życzę ci miłego dnia św. Walentego/miłych Walentynek ... Misiu, z nadzieją, że ten anioł będzie nam towarzyszył na zawsze!!! Kocham Cię nieskończenie!!!(można tak powiedzieć?:P) Buziaki, twoja ciacia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia