"stranzo"

Temat przeniesiony do archwium.
co to"stranzo"???
To slowo akurat nic nie znaczy 8 Blednie napisane), ale jak wejdziesz w Slownik tematyczny ( Inne- wulgaryzmy) i poszukasz czegos podobnego, to znajdziesz. Bedzie podane w nieco lagodniejszej formie niz w rzeczywistosci.
"nie chciałam żebyś wchodził jestem zła.chciałam żebyś sie relaksowal"
prosze jak to bedzie
Przepraszam za pomyłke"stronzo"
bez urazy ale po polsku to o co w tym chodzi
Non volevo che entri. Sono arrabiata. Volevo che riposi. Hm :>
Szkoda,że nikt nie wie.Możecie mi chociaz pomoc z tym zdaniem?
non volevo che entrassi. sono arrabbiata. volevo che ti rilassassi. ale ja i tak nie wiem o co chodzi:)
ilecka to nie to o czym myslisz;-)))))
to pewnie do netu mial juz dzisiaj nie wchodzic

a to tlumaczenie
non volevo che tu entrassi
sono arrabbiata
volevo che tu ti rilassasi
zeby nie wchodzil-domyslam sie na neta, dzieki za poprawki...musze sie nauczyc tego czegos z "ssi" bo ciagle mnie ktos poprawia :P
Dzięki
zauroczona to congiuntivo..czyli wyzsza szkola jazdy............a wcale nie trzeba go uzywac..tylko mozna (wtedy wlosi mysla ze jestes super madra!)..zupelnie poprawnie jest gdy go nie uzywasz.....ciao!
heheh :)
stronzo-cham, dupek...i takie tam
ehhe, agatkaf, skad takie mysli, ja naprawde nie mialam na mysli tego co ty myslalas ze ja mialam na mysli:):)
po rpostu nie rozumialam zdania bo bylo bez przecinkow, wszystko naraz
hiihih
:D
eno, mialo byc : D
ja wiem ze nie mialas tego na mysli co ja mialam na mysli:)
ale ja tez nie mialam tego na mysli dopoki nie przeczytalam twojego pytania o to co autor mial na mysli:)
...i tak oto teraz obie mamy to na mysli;-)))))))))))))
.............podobno glodnemu chleb na mysli...ups!
nie uzywanie congiuntivo wcale nie ejst poprawne...., to ze czesc wlochow go nei uzywa, zosatepujac go najczesciej imperfetto lub innym czasem, nie oznacza ze jest to poprawne;)...wyksztalceni ludzie uzywaja.....;-)pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia