Prosze o pomoc w tłumaczeniu

Temat przeniesiony do archwium.
"Kochanie gdyby nie szkoła,dawno bym przyjechała do Ciebie.Tak bardzo cie kocham.Jestem gotowa przeciwstawić się rodzicą jak nie zrozumieją.Nawet sobie nie wyobrażasz jaką mam teraz chęć bycia z Tobą,zostawić wszystko i pojechać do Ciebie.Wiem,że te słowa są niemożliwe i teraz nie osiągalne"
Prosze
Może mi ktoś pomóc?
:(
prosze
Amore, se non fosse la scuola, sarei venuta da te tanto tempo fa. Ti amo cosi tanto. Sono pronta a stare contro la mia famiglia se non capiranno. Non ti puoi neanche immagiare come ho voglia di essere (vorrei essere) adesso con te, lasciare tutto e andare da te. So che queste parole sono impossibili e per ora irraggiungibili.
Dziękuje bardzo bardzo.
prosze o tlumaczenie....dzien dobry skarbir jestem w pracy...nerwowa atmosfera...mam nadzieje ze u ciebie dobrze...pozdrawiam i zycze milego dnia...myslami jestem blisko ciebie...buziaki
niech ktos pomoze prosze mam malo czasu hahahah praca a musze napisac sms
buongiorno tesoro sono al lavoro...l'atmosfera e' un po' nervosa...spero che da te tutto vada bene...ti saluto e ti auguro una bella giornata...i miei pensieri sono con te...baci
buongiorno tesoro,sono in lavoro,atmosfera un po'nervosa..spero che da te vada tutto bene..ti saluto e buona giornata..con i pensieri sono sempre vicino te..baci...
prosze prosze prosze
przeciez masz napisane...i to dwa razy
dziekuje bardzo...pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia