prosze bardzo krotki liscik :)

Temat przeniesiony do archwium.
Witam! prosze o przetlumaczenie krotkiego lisciku! :)

"Teraz jestem w domu, czekam na termin wyjazdu do pracy. Najgorsze, ze pozniej tak dlugo Cie nie zobacze. Odkad wrocilam od Ciebie czasami mam uczucie jakbysmy mieli juz sie nie zobaczyc. Czasami to wszystko wydaje mi sie takie trudne i nie wiem co robic ale z drugiej strony chce byc silna i myslec ze bedzie dobrze, w koncu trwamy juz tak 5 lat i mam nadzieje ze w koncu bedziemy mieli szanse sprobowania bycia razem na codzien, bo w koncu nigdy nie dowiemy sie do czego poprowadzi nasz zwiazek."
Ora sono a casa, aspetto la data per partire per lavoro. La cosa peggiore è che poi per cosi tanto tempo non ti vedrò. Da quando sono tornata da te ogni tanto ho la sensazione che non ci vedremo mai più. Ogni tanto tutto mi sembra cosi difficile e non so cosa fare, ma dall'altra parte voglio essere forte e pensare che tutto andrà bene, alla fine andiamo avanti cosi da 5 anni e spero che alla fin fine avremo la possibilità di provare a stare assieme ogni giorno, perchè non sappiamo a cosa ci porta questa relazione.
WIELKIE DZIEKI! :)

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia