czy mógli byście mi to przetłumaczyć

Temat przeniesiony do archwium.
61-82 z 82
| następna
Desminka nie przejmuj się opinią maluczkich. Przecież wiesz, że jesteś lubiana i ceniona. Spokojnej nocy. Pa.
DESMINAA-poczekaj jeszcze troche a nam sie tu obeeerwiee.Ale wcale nie dyskutuj,bo ja nie mam ochoty i nie chce kopiowac jakie bledy tu sa ot polonistki ;D DESMINAA-trzymaj sie, ojj i chyba ja tez:)))
chcialabym zobaczyc kiedys twoje tlumaczenie na forum , chyba ze ty potrafisz tylko krytykowac??? :P:P:P, a robienie bledow jest normalne w trakcie nauki jezyka, no ale coz ty mozesz o tym wiedziec , jak tobie nauka czegokolwiek jest obca :P:P:P, nawet kultury ....a jak bys widziala moje tlumaczenia to bys wiedziala ze prawie zawsze prosze o korekte osoby bardziej kompetentne a nie CWANIAKUJE tak jak ty !!!!!!
53 specialmente per te się zalogowałem ;-) i tak zwykły misio go go został
Niedźwiedziem Polarnym ;-)
;/;/;/;/;/ bardzo mnie cieszy ze lubisz swoj nick to swiadczy o twoim niskim poziomie gdyz twoj nick to kropki i kreski... to wiesz tak samo jak z facetami ktorzy jedza VW bo tylko te marke samochodu potrafia przeliterowac.. wiec widze ze ty tez musisz miec z tym problemy skoro nazywasz siebie kropkami i kreseczkami... a moj nick nie jest idiotyczny gdybys troszke choc znala sie na mitologii greckiej.. nemezis to bogini zemsty, sprawiedliwości i przeznaczenia wiec uwazaj dziewczynko bez bez wlasnego podpisu buahahahahahah
grazie...bardzo milo mi to slyszec...a moze by sie cos dalo zrobic z tymi rozwydrzoymi "tymczasowkami" co tylko atmosfere fermentuja ????

buonanotte e sogni d'oro **** a te Cinquantatre
Orso to ty "misio go go" niezly niczek....complimenti ;-)...mi piace :):)
ja też jestem z niego dumny ;-)

:}
Gwozdziku to do mnie???
ojjjj naprawde taka biedna ta nasza desminkaaa wszyscy sie teraz nad nia lituja...;p Dzisiaj sie tak bardzo skompromitowala,ale to nie pierwszy raz.Zycze udanej i owocnej nauki,a z wloskim daj sobie spokoj...przynajmniej teraz;)
chyba pojde za twoja rada juz zaprzestaje nauki...:P:P:P...a mozesz udowodnic jakos te puste slowa, ktore wypowiadasz???

>Dzisiaj sie tak bardzo skompromitowala,ale to nie pierwszy raz.<

bo jakos pleciesz trzy po trzy a konkretow nie umiesz przytoczyc...ja nauki nie zaprzestane ale dobrze by bylo jak ty bys sie za nia wziela :P:P
;/;/;/;/.... nie wiedziałem ,że w psychiatryku udostępniają internet pacjentom

;/;/;/;/;/ a ty wogole znasz włoski ze tak się mądrzysz?
Orso Polare, dlaczego nie zostawiles sobie "misio go go"? Bylo takie mile.
a ja uwazam ze orso polare brzmi dumnie :)
to go go bardziej wam się podobał :( ?
Mnie "misio go go" wydawal sie bardzo sympatyczny i taki "do przodu".
a ja bardziej męski chciałem się wydać ;-) >hihihi<
oj kobiety ! trudno wam dogodzić ;-)
Ale mozesz sie zalogowac pod "misio go go". Chyba nie ma przeszkod.

>a ja bardziej męski chciałem się wydać

Ale meski to niekoniecznie "macho".
no niech wam baby będzie ,znowu jestem misiem go go ...

misio go go blehhhh co to za smieszny nick;/
Gościu ;/;/;/;/. Piszesz nie na temat więc zapraszam do boksu nr53
Temat przeniesiony do archwium.
61-82 z 82
| następna

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia