pomozcie...no..:(

Temat przeniesiony do archwium.
wydaje mi sie,ze dla Ciebie wazny jest sex...co bedzie jesli okaze sie zla uczennica i Cie nie zaspokoje?
ależ jesteś 'napalona', aż trzy takie same tematy o twoim seksie..bleee!!
spadaj! skoro ciebie nikt nie chce tknac to...
ciebie za to chca:)...naucz sie najpierw jezykow obcych laluniu:) a pozniej na sex z italiancami:)
Rozrabiaczka mmm ciebie pewnie każdy chce ? tylko czemu szukasz sexu w internecie hahahha
rozrabiaczka miej wiecej oleju w głowie i przeprość Tujagę. To jest osoba mądra wiec nie powinaś tak do niej mówic. Włosi już co nie którym w głowie poprzewracali)))
nikogo przepraszac nie zamierzam.nie ja zaczelam....plynnie mowie po angielsku i francusku...wiecej mi nie potrzeba...a to nie jest wloch tylko polak....
rozrabiaczka ju z sie tak nie przechwalaj tymi tylko 2 językami bo to nie wiele))0
acha i z polakiem po wlosku gadsz........matko boska,ja zwariuje!!!!!!to moze powiedz mu to lepiej po francusku:)...no albo w ostatecznosci po polsku,tez zrozumie:)..pozdrawiam
zrozumie....studiuje italianistyke.... a ja ciagne 2kierunki (wymienione wczesniej jezyki)....
rozrabiaczko i tak to nie wiele wiec nie ma co sie przechwalac))Pozdrawiam
do inf.: wiem,ze to niewiele... w tych dwoch mowie plynnie...zaczelam sie jeszcze uczyc hiszpanskiego.... a co do tych wlochow-nie sa specjalni...zwiedzilam duza czesc europy i musze przyznac,ze znacznie bardziej interesujacy sa chorwaci i hiszpanie.nie rozumiem tego,co sie pisze o wlochach...dla mnie to nieuki i maminsynki...
rozrabiaczko a ja ci mówię ze angielskim nie mówisz płynie. Ci sie tak wydaje. I przepraszam nie wszyscy Włosi to nie uczy> Dobra życze miłej nocy. Przeprośc Tujage to Ci to przetłumaczą))
inf. jesteś strasznie miły, ale nie zależy mi na przeprosinach osoby, która jak widać, najlepiej włada językiem, który ma w gębie. Dobrej nocy!
inf.: moze nie wszyscy,ale zdecydowana wiekszosc... nie znaja jezykow, wczesnie koncza nauke, trzymaja sie mamusinej spodniczki, ogladaja sie za kazda spodniczka-zalosne... jesli chodzi o angielski i francuski to na pewno wladam nimi lepiej niz Ty jakims jezykiem... a tekst zostal mi juz przetlumaczony, Geniowi, ktory mi pomogl jeszcze raz bardzo dziekuje i zycze dobrej nocy... doceniam, to ze mi pomogl, jak rowniez to,ze nie skrytykowal mnie jak inne osoby, ktore nic nie wiedza o moim zyciu... to przykre, ze ktos pisal w tym temacie,cos tylko po to, zeby wyladowac swoja zlosc czy tez pokazac wyzszosc, ale wiadomo, ze sa ludzie i podludzie...
hmm...do tego kolokwializmy. coz za poziom... brak slow...
Twój poziom? samokrytyka na miejscu. Kolokwializm, czy obsceniczne treści? ja wolę kolokwializm. I daj spokój, nie pogrążaj się bardziej, niż to już to zrobiłaś.
...chodziło o to, że 'zaśmiecasz' Forum tworząc kilka takich samych tematów.
Koniec!!
jestem krytyczna wobec siebie,gdy jest to konieczne.jednak czasem potrafie sie powyglupiac, Ty najwyrazniej nie wiesz co to znaczy ("obsceniczne tresci" :))))ciekawi mnie jaki jest Twoj poziom. nie twierdze,ze nie znasz wloskiego, jednak zastanawiam sie jakimi osiagnieciami mozesz sie poszczycic poza tym...jak juz ktos wspomnial-jeden jezyk to tak malo...
Jezuuu!..weź dziewczyno spuść z tonu, bo cietrzewisz się od godziny, a nie masz nic ciekawego do powiedzenia...
nie znasz mnie,wiec nie wiesz co mam do powiedzenia...zreszta nikt Ci nie kaze tego czytac,a tymbardziej odpisywac...
Wcale nie mam ochoty Cię poznawać, a zaśmiecasz forum swoimi wywodami. Jak masz problem to napisz do "Przyjaciółki", a nie się tu uzewnętrzniasz!
na szczescie nie mam zadnych problemow... skoro tego nie zauwazyles, to moze przeczytaj jeszcze raz powyzsze wypowiedzi. odpowiednio ukierunkowany czlowiek wysunalby z nich odpowiednie wnioski...
Szczerze mówiąc to mało mnie interesuje, czy masz jakieś problemy czy nie.
Twoje wypowiedzi są tak płytkie, że najwyższy czas zakończyć ten wątek. Prześpij się, a adrenalina sama opadnie. Addio!
Twoje wypowiedzi są tak płytkie, że najwyższy czas zakończyć ten wątek. Prześpij się, a adrenalina sama opadnie. Addio!
plytkie to jest to,jak sie wtracasz do czegos,co Cie nie dotyczy... widze,ze TY masz wysoki poziom adrenaliny...naprawde wystarczylo wkleic to raz... no chyba,ze masz jakas manie...
Rzeczywiście inteligentym osobom wystarczy wkleić raz..innym 3!
masz jeszcze cos do napisania? przyczepiles sie niewiadomo czemu... juz sie zegnales i powrociles? no tak...trudno mnie zostawic... :)
Ciao a tutti !Kto chce piosenke Nek-a "VOGLIO DI TE"podajcje swoje e-maile...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę