Co to znaczy?

Temat przeniesiony do archwium.
'Ma hai detto barbara che forza viene tu veramente?? ' i jest w j.wloskim taki wyraz jak 'tout' czy to pomylka... ?
Nie wiem co to znaczy. Tak przetlumaczyl moj "przeswietny tlumacz" ;D Slowa "tout" nie znalazl.

Ale powiedziałeś barbarzyńską , że siła przychodzi ty naprawdę??
z tego zdania, nanosząc drobne poprawki, można stworzyć ze trzy następne, kazde inne....sprawdż dokładnie jak tam było napisane
Barbara to imie ;)
i nie wiem czy to cos pomoze ,ale tam bylo Mai a nie ma (pierwszy wyraz)
mai- nigdy,już nigdy, przenigdy. nadal nie wizde sensu.
No szkoda... Dzieki za checi...
Ok... juz doszlam na podstawie domyslow o co chodzilo w tym fragmiencie... Dziekuje wszystkim za checi pomocy... pozdrawiam...
'Mai hai detto barbara (Barbara,powiedziałaś kiedyś) che (że)forza(siła, moc, wysiłek, trud) viene (przychodzi) tu(ty) veramente( naprawdę)
Noo a ogolnie chodzilo o to, ze Barbara powiedziala ze przyjade i czy to prawda. Nie wiem o co chodzilo z ta silą...
inne znaczenie 'forza' - koniecznie
może chodzi o: koniecznie przyjedzie napewno??
...tak kombinuję...chyba nie jest jasne, bo jak Genio nie przetłumaczył, to coś tu musi być nie tak...no, ale próbujemy..
Dziekuje, juz wiem o co chodzi. No niestety te eski czasem sa niezrozumiale. Moje bez Waszej pomocy wygladalyby jeszcze gorzej ;)
Kika_Piccola ...na początku tematu pytałas też czy jest we włoskim wyraz "tout"..więc tak przy okazji...to wyraz z języka francuskiego najcześciej występujący w znaczeniu "wszystko" (tout ). Tout va bien ( wszystko w porządku ) ;-))
Pozdrawiam serdecznie :-*
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę