Grazie, il problema pi? grande ? la mancanza di tempo, e poi non ho nessuno con cui parlare. Questa domenica sono rimasto a casa perch? dovevo finire un lavoro, e tu ? Ora vado a letto, buonanotte ! Ciao PS Dove in Italia hai fatto le foto ?
dzięki, największym problemem jest brak czasu, a poza tym nie mam z kim porozmawiać. W tą niedzielę zostałem w domu, bo musiałem dokończyć pracę, a ty? teraz idę spać, dobranoć! cześć.
P.S. Gdzie we Włoszech zrobiłaś te zdjęcia?
[konto usunięte]
06 lis 2006
PER FAVORE.2 ZDANIA):):PONAWIAM:(:((:PLISSS dzisiaj znowu mi sie sniles.snilo mi sie ze calowales cale moje cialo.:) a potem(to ci sie nie bedzie podobalo)ze bylam w ciazy.siedzielismy w jakies restauracji i wybieralismy imie dla dziecka.
deelaylah
06 lis 2006
Mala Izko, rozumiem, ze jestes mala, ale wklejanie prosb o tlumaczenie do piedziesieciu watkow nic nie da, a wrecz moze zirytowac forumowiczow. Troche cierpliwosci, widocznie forumowicze w tej chwili nie maja czasu (badz ochoty).
[konto usunięte]
06 lis 2006
w sumie nie jestem mala:) a wklejilam tylko do 2-och watkow,pozdrawiam:)
deelaylah
06 lis 2006
Wiem, ze tylko do dwoch, chcialam uniknac tych piecdziesieciu, dlatego celowo przesadzilam.;) Czasem pojawiaja sie osoby tak niecierpliwe, ze zakladaja kolka watkow z ta sama prosba, a do tego wklejaja ja jeszcze do kilku starych... :)
[konto usunięte]
06 lis 2006
DELLAYLAH ALE TAK JAK CI NPISALAM JE WKLEJILAM TYLKO DO 2-OCH.ALE OK.NIE SZKODZI.WIEM ZE SA OSOBY KTORE "ZASMIECAJA"FORUM,ALE JA JESTEM TU BAAAARDZO DLUGO:) I TEGO NIE ROBIE.POZDRAWIAM.TI AUGURIO UNA BUONA GIORNATA.CIAOOOO)):):):):