tekst wiadomości.

Temat przeniesiony do archwium.
mi fa' piacere sapere che stai abbastanza bene, qui' l'inverno non e' maoi venuto non e' mai stato freddo, cosa mai successa dicono sia colpa del riscaldanto del clima, siamo con gli albicocchi in fiore........
vedo che hai fatto grandi progressi con l'italiano, lo parlerai benissimo questa estate.....ti saluta gian carlo, gli ho detto che mi avevi scritto.La famiglia tutto bene i bambini crescono...scuola studio giochi solite cose.Spero di sentirti presto .
Bardzo prosze o pilne przetłumaczenie tekstu. DZIĘKUJE.
ciesze sie ,ze u ciebie wszystko w porzadku. tutaj zima ie wrocila i nie jest zimno, to co sie nigdy nie zdarza. mowia,ze to wina ocieplenia klimatu, kwitna drzewa moreli.
widdze,ze zrobilas duze postepy we wloskim. bedziesz mowila (po wlosku) wspaniale tego lata...gian carlo cie pozdrawia. powiedzial mi,ze musze to napisac. u rodziny wszystko w porzadku, dzieci rosna...szkola, nauka, zabawy, zwyczajne rzeczy. mam nadzieje, ze wkrotce cie uslysze.

bardzo laicke tllumaczenie...mam jednak nadzieje,ze pomocne i co najwazniejsze poprawne. jesli nie prosze o korekte misstzow i mistrzynie.:) ciao
.....ti saluta gian carlo(pozdrawia cię Gian Carlo), gli ho detto (powiedziałem/-am mu) che mi avevi scritto (że napisałeś/-aś do mnie).
..tak chyba lepiej... :)
bee, Witam serdecznie- jestem bardzo wdzięczna za przetłumaczenie tekstu. Cieszę się, że w takim expresowym tempie. Jeszcze raz bardzo dziękuje. Pozdrawiam.
Również dziękuje za pomoć. Pozdrawiam.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia