hej skarby jak będzie:zdanko;;;;

Temat przeniesiony do archwium.
31-41 z 41
| następna
ciao amore sono appena arivato e nowara che si trova fa milano a torino
witaj/czesc kochanie dopiero co dotarlem do Novary, ktora znajduje sie pomiedzy mediolanem a turynem
un altro giorno passato - jeszcze jeden dzien minal

ed e' SCONTATO - jest zbedne
che io ti dica - zebym ci mowil
che non faccio altro - ze nie robie nic innego niz..............
................
momento della mia giornatta... - he he i tutaj chyba czegos brakuje- to powinno znaczyc ze nie robi nic innego w kazdej chwili swojego dnia czy cos tego typu,
ksalus dzięki za dzisiejsze tłumaczenie,bardzo ci dziękuję!!pozdrawiam
anni skarbie dzięki bardzo tak też myślałam o tym tłumaczeniu ,więc dobrze kumam dale powinno być "tylko ciągle o tobie myślę" ale chyba zjadłam ..terz patrzyłam na kartkę i sprawdzałam
nawet też napisAŁAM PRZEZ "RZ" ALE PLAMA!!!!!!!!!!
nie ma za co. radze spokojniej pisac i przepisywac ze wzgledu na to ze tez i inni sie z tego ucza :))
stokrotka..sorki ze nie pomoglam , ale dopiero teraz wrocilam do domciu. nie mialam wczesniej mozliwosci zerkniecia do neta . ale jak zainstalujesz GG to na pewno bedzie latwiej. pozdrawiam i trzymaj sie cieplutko razem z twoim "amore" :):)
Czesc Desminaa :)
Pisalam dzis na maila do Ciebie . Odbierzesz? A moze gg ? To zbyt prywatne by pisac na forum .Buzka
dzięki Desminaa!!! wiesz dziś postaram się naprawić "gg" wczoraj mi siadło ,ale jak dojde co je boli to się odezwę pa pa i dzięki bardzo ze mnie rozumiesz
Stokrotka A my top chyba na jednym wozku jedziemy hihi .Pozdrawiam
MAMMAMIA WIESZ CIESZĘ SIĘ ZE NIE JESTEM SAMA ..ALE WIESZ WOLAŁABYM BYĆ NA TWOIM MIEJSCU ,BO DOBRZE MÓWISZ PO WŁOSKU...POZDRAWIAM
DESMINAA zrobiłam gg ,ale na forum się umówmy na "gg" najlepiej bo mało jestem na tym komunikatorze, jak powiesz kiedy to będę (ja 1 1[tel])pozdrowionka i całuski
Temat przeniesiony do archwium.
31-41 z 41
| następna