Czy podejmie się ktoś przetłumaczenia tych Aforyzmów na włoski? To bardzo ważne dla mnie....Bardzo, bardzo proszę jakąś dobrą duszyczkę.
1. Wiesz prosiaczku... miłość jest wtedy kiedy kogos lubimy... za bardzo
2. Mówię do chwili: zatrzymaj się, jesteś zbyt piękna by odejść.
3. Szczescie to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera.
4. Jeżeli ktoś nie kocha cię tak, jakbyś tego chciał, nie oznacza to , że nie kocha cię on z całego serca i ponad życie.
5. Niedojrzała miłość mówi: "Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję". Dojrzała miłość mówi: "potrzebuję cię, ponieważ cię kocham".
6. Odkąd cię pokochałem, moja samotnośść zaczyna się dwa kroki od ciebie
7. Przychodzi z uroczej bajki, ma oczy niebieskie, w oczach blaski słońca, we włosach wiatr...
8. Nie moge wprawdzie powiedziec czy bedzie lepie,gdy bedzie inaczej; ale tyle rzec moge, iz musi byc inaczej o ile ma byc dobrze
9. Miłość zaczyna się wtedy, kiedy szczęście drugiej osoby jest ważniejsze niż twoje.
10. Człowiek potrzebuje tylko jednej sekundy aby dostrzec wyjątkową osobę, tylko jednej godziny żeby się w tej osobie zakochać, ale całego życia żeby o tej osobie znów (na nowo) zapomnieć
11. Osoby, które człowiek żadko widuje, ale pomimo to czuje że istnieją, są najważniejszymi osobami na ziemi(na świecie), które na zawsze pozostaną w moim sercu.