Szukam Włocha;)

Temat przeniesiony do archwium.
Witam :) Chciałabym bardzo nawiązać kontakt z jakimś Włochem, który w naszym kraju obecnie przebywa;) Jeśli jest tutaj, na forum taki to bardzo proszę o odzew;) Mam nadzieję, że znajdzie dla mnie chwilkę :)
Pozdrawiam, saluti per tutti :)
hehe wydałaś własnie na siebie wyrok, tylko czekaj aż posypią się baty ;)
dlaczego? co w tym złego?
bo czesto piszac "szukam Wlocha do konwersacji" jest tylko przykrywka prawdziwej przyczyny. dlaczego np nie napisalas ze szukasz Wloszki?
bo z Włochem mi będzie łatwiej się dogadać. A to nie byłoby dziwne jakbym napisała że Włoszki? Ja bym się dziwnie czuła konwersując z Włoszką.
"Ja bym się dziwnie czuła konwersując z Włoszką". Proste, Wloszki nie da sie poderwac chyba ze ma zmieniona orientacje seksualna:)))
osoba ktora chce sie nauczyc jezyka nie stawia na plec tylko na to by przy danej osobie moc dobrze sie nauczyc. Wiec jezeli naprawde by ci chodzilo o nauke to Wloszka czy Wloch byloby bez roznicy.
chodzi mi o to żeby sobie porozmawiać, w sumie nie rozumiem czemu tak Wam to przeszkadza? Przecież to jest moja sprawa? Mylę się?
:D
Masz racje twoja sprawa. Tylko wlasnie po takich postach w stylu "szukam wlocha" wychodzi prawdziwy motyw nauki jezyka. Jedni sie ucza bo rzeczywiscie sa zainteresowani wloskim, Wlochami i jego kultura, zas inni (innne) robia to by poznac przystojnego Wlocha.

No nic, pozostaje mi zyczyc owocnych poszukiwan Italiano
i tylko tyle ;)
tylko rzecz w tym, że wcale nie napisałam że chcę sie uczyć, zauważcie... to Wy sobie to dopowiedziałyście. Napisałam tylko że chciałabym nawiązać kontakt z jakimś Włochem i z nim porozmawiać. Zbyt jesteście chyba uprzedzone,dlatego nie czytacie wypowiedzi dokładnie.
To skoro tak chcesz poznać tego Włocha, to napisz swój post po włosku, bo po polsku może jeszcze nie zrozumieć ;-DD
szukam Włocha, który mówi po polsku;] Nie wiem coście sie tak uczepili wszyscy.
http://www.wloski.ang.pl/POZNAM_WLOSZKE_A_co_20746.html - jakoś ten temat był normalnie przyjęty;/
>> szukam Włocha, który mówi po polsku

To poco z tym Włochem gadać po polsku? z Polakami za ciężko się dogadać już?

:-)
no właśnie-czasem trudno sie dogadać:P
O_O
gaona uważaj co piszesz bo pewno dostaniesz łomot od innych
:D :D
nie rozumiem?
http://www.wloski.ang.pl/szukam_wlocha_19063.html
hehehe
:-/
Po prawej stronie,pod flagami jest"rozmawiaj po włosku przez skypa",tam znajdziesz ludzi chętnych do rozmowy.A z tego co wiem to do tej pory na fiolecie jest tylko 1 Włoch.A jeśli chcesz tylko i wyłacznie Włocha to skontaktuj sie z jakimś biurem matrymonialnym.
jak to tylko 1?
WYDAJE MIE SIE ZE JEST ICH TROCHE WIECEJ NIZ TYLKO JEDEN;-)
Ale tylko 1 się ujawnił,bo nie mam na mysli tych farbowanych
Do gaona..jakos normalnie?
A no moze dlatego ze byl odwrotny do panujacych tu trendow!?
A po za tym ja kochalem Wloszke....od pierwszego wejrzenia.Byla mloda dumna sexy.Niezalezna no i przepiekna!Dlatego nostalgicznie..spogladam na pld.europy!;/
Bog mi ja chyba zeslal..albo urwala sie z lekcji choru anielskiego na pare chwil!
farbowanych :^ nie wielu ich jest: jest fufu jest fabus, orso, sebastiano,e jeszcze inni: D
bo tu na forum wszyscy wlosi sa bee a reszta cacy ;D
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie