Jeśli ktoś znajdzie chwilkę

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich którzy chętnie pomagają
Proszę o przetłumaczenie e-meila z góry ślicznie dziekuje

caro amore ti dicevo che non vedo l'ora di vederti ti amo da morire sarň con
te due giorni e tu verrai con me se vuoi se tu hai messanger il mio
Jeszcze to
ti amo da morire sono felice di vederti non vedo l'ora di vederti e di
riabbracciarti ti voglio sempre vorrei che tu fossi qui a vivere in italia
ma non si puň fare questo? non puoi venire initalia a vivere ti trovo il
lavoro io? comunque sono felice e sarň da te subito come arrivi a trento
cosi hai detto trento vero? ti amo amore a te e agnese la voglio vedere si č
fatta bella speriamo che mi somiglia ti amo
ciao
caro amore ti dicevo che non vedo l'ora di vederti ti amo da morire sarň con
te due giorni e tu verrai con me se vuoi se tu hai messanger il mio
Drogie kochanie mowilem Ci ze nie moge sie doczekac kiedy Cie zobacze. Strasznie Cie kocham. Bede z Toba 2 dni i ty pojedziesz ze mna jesli chcesz. jesli masz msn. Moj to.....

Jeszcze to
ti amo da morire sono felice di vederti non vedo l'ora di vederti e di
riabbracciarti ti voglio sempre vorrei che tu fossi qui a vivere in italia
ma non si puň fare questo? non puoi venire initalia a vivere ti trovo il
lavoro io? comunque sono felice e sarň da te subito come arrivi a trento
cosi hai detto trento vero? ti amo amore a te e agnese la voglio vedere si č
fatta bella speriamo che mi somiglia ti amo
ciao
Strasznie Cie kocham, jestes szczesliwy ze znow Cie zobacze, nie moge sie doczekac zeby Cie zobaczyc iponownie przytulic. chce Cie zawsze. Chcialbym zebys byla tutaj, mieszkala we wloszech, ale chyba nie da sie tego zrobic?
Nie mozesz przyjechac do Wloch i mieszkac tutaj, Ja znajde Ci prace?
No ale jestem szczesliwy, bede z Toba od razu jak przyjedziesz do Trento.Mowilas Trento prawda? Kocham Ciebie i agnieszke, chce ja zobaczyc . Zrobila sie bardzo ladna. Mam nadzieje ze jest do mnie podobna. kocham Cie, czesc.
Dziękuję lenaaa jestś kokana. Muszę odpisać na tego e-meila pomożesz mi

Witam Cię lino przeczytałam twoje wiadomości .
Ja też się cieszę , że jadę z Agą do włoch wyjeżdżamy 25 lipca o godz.24-tej nie wiem na którą będziemy w Trento bo nie mam pojęcia ile jedzie bus , miałyśmy leciec samolotem ale jest zadrogi chciałam Aguni zaoszczędzić podróży ponieważ ma chorobę lokomocyjna i strasznie wymiotuje .Mam nadzieję że zniesie to dobrze . Ciszę się też .że zobaczę swoje rodzeństwo czyli Magdę i krzysia nie widziałam sie z Magda trzy lata od śmierci mamy.Pozdrawiam Cię serdecznie i całuje
Witam Cię lino przeczytałam twoje wiadomości .
Ja też się cieszę , że jadę z Agą do włoch wyjeżdżamy 25 lipca o godz.24-tej nie wiem na którą będziemy w Trento bo nie mam pojęcia ile jedzie bus , miałyśmy leciec samolotem ale jest zadrogi chciałam Aguni zaoszczędzić podróży ponieważ ma chorobę lokomocyjna i strasznie wymiotuje .Mam nadzieję że zniesie to dobrze . Ciszę się też .że zobaczę swoje rodzeństwo czyli Magdę i krzysia nie widziałam sie z Magda trzy lata od śmierci mamy.Pozdrawiam Cię serdecznie i całuje

ciao lino ho letto i tuoi messaggi.
anche io sono contenta di andare in italia con aga. Partiamo il 25 a mezzanotte. non so a che ora saremo a Trento perche' non ho idea quanto tempo ci mette in bus. Dovevamo prendere 'aereo pero' e' troppo caro e volevo evitare di viaggiare troppo visto che aga vomita ogni volta che viaggia. Spero che vada bene pero'. Sono contenta di vedere i tuoi fratelli magda e krzys. Non ho visto magda da tre anni quando e' morta la mamma. Ti saluto cordialmente. un bacio
Dziękuję lenaaa jesteś skarbem Pa pozdrowionka
reag mozesz wybrac samolot airitaly do Werony,zobacz w internecie...bedziesz miala blizej do Trento tylko 90 km pociagiem,mieszkam tu obok zamku Buonconsig.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

Zostaw uwagę