prosze o przetłumaczenie esa ...merci ;)

Temat przeniesiony do archwium.
Al solo pensiero di perderti il mio cuore piange di dolore, il pensiero di un amore eterno con te, riempie il mio cuore di gioia ed amore per sempre, saro sempre fedele sino alla fine dei miei giorni
Na sama mysl o straceniu cie moje serce placze z bolu, mysl o milosci wiecznej z toba napelnia moje serce radoscia i miloscia na zawsze, bede zawsze wierny az do konca moich dni.
dziekuje ślicznie;*
.......ahhh ta włoska fantazja ;) i jak tu ich nie kochać???....;)
...mają ten bajer trzeba im to przyznać...:P
nie bez powodow nazywani sa romantykami, ale szczerze mowiac musze przyznac , ze sciemniac to oni naprawde potrafia!
..hehe...masz racje..choć miło sie to czyta ;)
jeszcze raz dziekuje
....ahhh ci Włosi, Włosi.....
milo tracic dla nich glowe,

pozdrawiam
gina jak sama zuwazylas maja ten bajer...tylko mi dziewczyno uwazaj na tych wlochow,bo w sobote w pracy jeden Mimmo pisal przy mnie podobne eski do trzech roznych kobiet :-)ale zycze ci jak najlepiej...moze twoj jest inny:-)
czesc widze ze umiesz po włosku czy mogłas bys mi troszke pomóc byłbym bardzo wdzieczny jesli tak to napisz na [gg]
mike_lee to i tak mało. Ja znałem jednego co potrafił jednego Włocha sms wysłać do 50 dziewczyn. :-)
ranatina to do cieboie
przepisuja te esesmany z internetu,za slabe glowy maja zeby to samemu wymyslic ,podejrzewam tez, ze Gabriele d"Annunzio cos tam ,kiedys napisal i to na zywca przepisuja..
Do 50??
Cholera, to co ja znaczę biedny żuczek z moimi...mniejsza z tym.:))
info ..moze łańcuszek szczęscia rozsyłał ;).. o szerokim polu rażenia ..hehe
gina007 Włosi wasz uwielbiają bo takie sms na wasz działają. hehe
inf: :-) dobrze to ujales
czyli Wlosi to specjalisci od slabych punktow kobiety...czyli manipulauja nami...tak to wiem po sobie...to okropne uczucie jak ktorego dnia odkrywasz znajdujesz dowody, ze bylas manipulowana i wykorzystywana,czujesz sie tak jakby pogwalcono wszystkie religie swiata..bo dla nich wloskich mezczyzn nie istnieje zadna swietosc,maja za nic prawdziwe uczucie,maja za nic zone ,za nic rodzine...dlas nich liczy sie tylko wlasne samopoczucie...to takie ARABSKIE.Geny poludniowcow,spadek po mieszankach krwi.
Info ..niestety, kobiety mają chyba tę naiwność wpisana w swoim DNA..potwierdzam to swoim przykładem..ilekroć mówię ze będę zatwardziałym sceptykiem będę trzymać dystans i uważać i takie tam bla bla bla..po jakimś czasie i tak budzę sie z reką w nocniku....
czy jest na to antidotum??
.....naiwna forumowiczka...(ale świadoma swojej ułomności..;P)
odtrutka
w jakiej formie?
mike_lee fajnie włoch jest przedstawiony w tym artykule:
Po kilku minutach tej swoistego rodzaju lektury kiedy już zamierzałam odpisać, zobaczyłam kolejne listy. M.in. od Alessandro - Włocha, który reklamował się jako ten, który lubi czasem skoczyć ze znajomymi i "wypić co nieco". Jednak on nie przypadł mi do gustu. Gdy otworzyłam załącznik ze zdjęciem, moje przypuszczenia potwierdziły się. Na obrazku zobaczyłam bowiem lekko nietrzeźwego młodzieńca otoczonego wianuszkiem kobiet.
http://www.wloski.ang.pl/Milosc_z_gumowego_drzewka_25302.html
też jestem blondynka z zielonymi oczami..(tak na marginesie) ;)
Temat przeniesiony do archwium.