mam ogromną prośbe!!!

Temat przeniesiony do archwium.
mam ogromną prosbę!! czy mogłby mi to ktoś przetłumaczyć?? :( przez ta babe straciłam faceta i chciałabym jej podziekować za rozwalenie mojego związku i przewrócenia mu totalnie w głowie??!! moge liczyc na pomoc tych którzy rozumieja takie sprawy?? bardzo prosze:((((

chciałabym Ci serdecznie podziekowac ze popsułas moj związek z łukaszem, który był mi najdrozszą osobą na swiecie.Poprzestawiałas mu kompletnie w głowie, wszystko mu nagle nie pasuje, nie odpowiada. Wystarczyło go tylko na chwile wypuścić z domu i stało sie co sie stało. Potrafił więcej czasu poświęcać Tobie niż mnie. Nie wiem co tak naprawde z nim robiłas, mogę sie tylko domyslać. Przykre ze przez ten cały czas mnie okłamywał i robił nadzieje a tymczasem zabawiał w twoim towarzystwie. Mam nadzieje ze jestes z siebie dumna za to co zrobiłas?! Wszystkie marzenia i plany legły w gruzach przez Ciebie i twoje towarzystwo.
BArdzo Ci dziekuje!!! :((

prosze pomożcie
ja bym jednak jej podziękował bo zrobiła dla Ciebie dobrą przysługę. Pozdrawiam
Vorrei ringraziarti cortesemente, per aver rovinato il mio rapporto con Luca, che mi era piů caro al mondo. Gli hai fatto un lavaggio del cervello, e adesso lui non č piů come prima. Non so, cosa gli hai fatto, posso soltanto immaginarlo. E' veramente triste, che, per tutto questo tempo, lui mi mentiva, dandomi speranze, e nel frattempo, si divertiva con te. Sei contenta del lavoro che hai fatto? Tutti i miei sogni e i proggetti, sono crollati, grazie a te, e alla tua compagnia.
Grazie veramente!
ja bym tego przysługa nie nazwała :/
wielkie dzieki i jesli jeszcze mozna prosic o przetłumaczenie tego:

jezeli masz tyle rozumu ile lat to daj mu swiety spokoj juz wystarczajaco zrobiłas mu wode z mózgu. Jezeli mu pomogłas w tych włoszech to za to dziekuje a teraz go zostaw w spokoju, nie pisz, nie dzwon, nie wysłyłaj zdjęc. On ma swoje zycie , swoje sprawy i problemy. I zajmij sie swoim narzeczonym jezeli go faktycznie masz!O łukaszu zapomnij, dobrze Ci radze
jak ci tego nikt nie przetłumaczy to wieczorem to zrobię
bede bardzo bardzo bardzo wdzieczna!!!

a tak wogole to jak mozna sie szybko nauczyc włoskiego w miare dobrze???
Bez wyjeżdżania do Włoch aby zdać na celi 5 wystarczą 2 lata
Se hai tanto olio in zucca quanti gli anni, lascialo in pace, gli hai giŕ abbastanza lavato il cervello. Se l'hai aiutato il Italia, ti ringrazio, ma adesso basta, lascialo in pace, non gli scrivere, non chiamare, non mandare le foto. Lui ha la sua vita, i suoi affari, i suoi problemi. Occupati megli del tuo di fidanzato, se ce l'hai! Dimentica Luca, č il mio consiglio.
serdeczne dzieki za przetłumaczenia :)) mille grazie albo jakos tak :D

to pasuje mi siedziec teraz i zaukwac włoski zeby komus jeszcze móc dogryzc :/
jeszcze raz serdeczne dzieki
Też dobra motywacja do nauki
hehe jeżeli to miało byc zabawne to Ci sie udało :D
jeszcze raz dzieki za informacje i pozdrawiam :*
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie