Aniołki jak macie czas to jeszcze to!!

Temat przeniesiony do archwium.
1.La pace e la serenita ti facciamo fare scelte giuste.Questo Natale ti dia saggezza. 2. Buon Natale stella,il mio Natale e un po cosi vorrei tanto trascorrerlo con te, tu sei la mia stella di natale la luce della mia vita sei tu persona che amo fino alla mia morte e anche di piu... Mysle ze w 2 bedzie tak wesołych swiat gwiazdo tak sobie? chciałbym bardzo spedzic je z toba,ty jestes gwiazdo moich swiat swiatłem mojego zycia ty jestes...
W 1. chyba ma być facciaNo, bo inaczej zdanie nie ma sensu...
1. Spokój i pogoda ducha niech pomogą ci dokonywać właściwych wyborów. Niech te Święta dadzą ci mądrość.
2. Wesołych Świąt, gwiazdo, moje Święta są trochę takie... Bardzo chciałbym z tobą je spędzić, ty jesteś moją świąteczną gwiazdą, światłem mojego życia, jesteś osobą, którą będę kochał aż do śmierci i jeszcze dłużej.
Lece do ciebie,ale kiedy dolece to nie wiem :)
Prosze o pomoc w tłumaczeniu! Cześć Paula co tam nowego u was słychać jak mama czy jest zdrowa? Napisz pare słów prosze! Pozdrawiam i całuje bardzo ciepło pa! 2. Cześć Klaudio co słychać w wielkim świecie jak tam rodzice? No i czy w koncu zakochałeś się? Szkoda, że nie podałeś mi koszulki miło by było! Pozdrawiam pa

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

CafeItalia