kilka zdań

Temat przeniesiony do archwium.
Proszę o przetłumaczenie:).

Co słychać? Jak studia, praca i życie prywatne? :)
Przepraszam, że tak długo nie pisałam, ale miałam problemy z internetem...
Od tygodnia mam ferie. Zaczęły się imprezami, teraz już spokojniej;). Codziennie mam jazdy (auto-kurs), instruktor mnie chwali i w ogóle dogadujemy się dobrze.
W sobotę jadę do rodziny, bo w niedziele moja kuzynka chrzci córkę (poprosiła mnie na chrzestną-hehe:)).
Powoli czas planować wakacje i wychodzi tak, że na początku miesiąc będę pracować, a od 18 lipca robię sobie prawdziwe wakacje i jadę do Riccione... 2 tygodnie tam będę:).
Che novità hai? Come va lo studio, il lavoro e la vita privata? :) Mi dispiace per non aver scritto per così a lungo, ma ho avuto problemi con internet...Da una settimana sono in ferie. Sono iniziate con tante feste, ora è già più calmo ;) Ogni giorno ho lezioni di guida (scuola guida), l'istruttore si complimenta con me e comunque ci capiamo bene. Sabato andrò dalla mia famiglia, perchè domenica mia cugina battezza la figlia (lei mi ha chiesto di fare da madrina-:)). E' quasi tempo di iniziare a pianificare le vacanze e fare in modo che all'inizio del mese lavorerò e dal 18 luglio mi farò delle vere vacanze e andrò a Riccione...starò lì due settimane :)

« 

Nauka języka

Zostaw uwagę