Tylko jeden sms.

Temat przeniesiony do archwium.
Prosze o przetlumaczenie tego smska.Z gory dziekuje.
Io ji amo e ti voglio bene piu di ogni cosa al mondo pero ti ho sempre detto di avere pazienza Amo mi dispiace se non mi credi sei libera di fare tutto guello che vuoi puoi mandarmi anche a guel paesepero pensa bene a guello che fai perche io con te sono stato sempre onesto anche se tu non mi credi ti posso garantireche non era solo x sesso .
on generalnie pisze, że nie chodziło tylko o seks. A tak z ciekawości to o co chodziło, bo chyba nie o rozmowy po włosku ;-)
Ja cie kocham bardziej niz kazda rzecz w swiecie ale zawsze mowilem ci bys miala cierpliwosc. kochanie przykro mi jesli mi nie wierzysz, jestes wolna do tego by robic co chcesz, mozesz mnie nawet wyslac do diabla. pomysl dobrze co robisz poniewaz ja zawsze bylem z toba uczciwy. nawet jesli mi nie wierzysz moge ci zagwarantowac ze to nie bylo tylko dla seksu.
Nastepna, ktora nie zna wloskiego i idze z Wlochem do lozka. Od dzisiaj przestaje sie oburzac za nazywanie Polki latwymi panienkami...
Kochane przeciez to nie jest sms napisany przez Włocha!! Jakis albanese czy co
nieprawda...po prostu zle przepisala smsa
np zamiast Q napisala G
A czemu nie może być od Włocha?
http://www.repubblica.it/2007/11/sezioni/cronaca/prostituzione-divieti/rapporto-prostituzione/rapporto-prostituzione.html

http://www.lastampa.it/multimedia/multimedia.asp?IDmsezione=11&IDalbum=10012&tipo=FOTOGALLERY
E tam, dziwisz się...Zobaczysz, co tu się będzie działo po wakacjach...:-)
Kasiu jesteś spostrzegawcza więc jestem pewien ze to zauważyłaś
Ellison, mam zamiar ucichnąć na jakiś czas aby w tym roku sie rozpisały
wybacz infjo ten żart makabryczny, ale żebyś ucichł musiałoby Ci chyba paluszki poobrywać...
Ellison, moje ulubienice wpadają w sidła własnej argumentacji.
Infie, czy ukoronowaniem Twojej krucjaty(nie śmiałbym tego nazwać akcją lub kampanią)byłyby wpisy na tym forum, relacjonujące masowe obcinanie przez polskie zdrowe dziewczyny włoskich genitaliów?
Może wystarczyłaby jakaś ustawa sejmowa, zakazująca parzenia się Polkom z Włochami? Myślę, że nawet nie trzeba było by jej tworzyć od podstaw, byli już tacy przecież, którzy chcieli strzec czystości rasy, wystarczy przepisać, zmodyfikować....podjąłbyś się?:))
a wy jak zawsze te wasze komentarze....
Slonce ma i tak to gdzies. Chciala, zeby jej przetlumaczyc sms, umbryjka jej przetlumaczyla i tyle. i po co te dziwne wasze zdania??? maja po 18 lat to chyba wiedza co roba?
ucza sie na wlasnych bledach i niech tak zostanie ;-D
Agn25 ja tylko zachwalałem jak Lisa Dalla Via oraz Marianne Puglia wspomagają Włoskich piłkarzy
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia