proszę o przetłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
ciao bella come va io bene e tu non ti sentivo da parecchio come va la tua salute spero benissimo anzi benissimo benissimo benissimo aspetto sempre tue notizie un bacio
ciao bella come va(cześć piękna) io bene(ja dobrze) e tu non ti sentivo da parecchio (nie słyszałem cię od jakiegoś czasu)come va la tua salute (jak twoje zdrowie) spero benissimo ( mam nadzieję, że bardzo dobrze)anzi benissimo benissimo benissimo (co więcej, bardzo dobrze...)aspetto sempre tue notizie( czekam w dalszym ciągu, zawsze na wiadomości od ciebie) un bacio (całus)
:)
cześć piękna jak u ciebie u mnie dobrze od pewnego czasu nie słyszałem cie(nie miałem od ciebie wieści) jak z twoim zdrowiem mam nadzieję że bardzo dobrze a raczej wspaniale(3 x benissimo :D) oczekuję zawsze/czekam na wiadomości od ciebie całuję
Dziękuję ślicznie !
witaj ! Własnie jestem po badaniach w warszawie , chcą mnie operować mimo dużego ryzyka jak by nie było jest to pień mógu . Także ryzyko jest wielkie ,ale nie to jest problemem tylko to , że po operacji będzie terapia tomadolem . miesięczna terapia wynosi 6 tys zł . muszę zebrać śrotki i poddac sie tej operacji , chciaz bardzo sie boje , ale nie mam wyjścia. pozdrawiam Cię serdecznie życzę wszystkiego dobrego . Dam ci znać co zadecydowałm i jak sobie poradziłam . Pa buziaki
Ponawiam prośbę . Dziękuje
Kochani proszę przetłumaczcie mi ten tekst.
Ciao!Ho fatto già gli esami a Varsavia,i dottori vogliono fare l'operazione nonostante il rischio perche dev'essere operata la parte centrale del cervello(nie znalazłam włoskiego odpowiednika a pień znajduje się przecież w środku mózgu).Cosi il rischio davvero è grande,ma questo non è il problema.Il problema è la terapia con tomadol dopo operazione.Un mese della terapia costa ca.1500 euro.Devo accumulare i soldi e sottoporsi a operazione,anche se ho paura di farla,ma mi trovo nella situazione senza uscita.Ti saluto cordialmente auguro le cose buone.Ti farò sapere che ho deciso è come mi sono cavata.ciao baci
witaj ! Własnie jestem po badaniach w warszawie , chcą mnie operować mimo dużego ryzyka jak by nie było jest to pień mógu . Także ryzyko jest wielkie ,ale nie to jest problemem tylko to , że po operacji będzie terapia tomadolem . miesięczna terapia wynosi 6 tys zł . muszę zebrać śrotki i poddac sie tej operacji , chciaz bardzo sie boje , ale nie mam wyjścia. pozdrawiam Cię serdecznie życzę wszystkiego dobrego . Dam ci znać co zadecydowałm i jak sobie poradziłam . Pa buziaki

Ciao.ho appena fatto gli esami a Varsavia e i medici vogliono operarmi nonostante il rischio- sai che si tratta del tronco encefalico percio' il rischio e' veramente grande.Ma non e' questo il problema-il vero problema e' che dopo l'intervento dovro fare la terapia con Tomadol che costa 6000 zł al mese.Devo raccogliere i soldi e fare questo intervento anche se ho paura ma purtroppo non ho altra scelta.Ti saluto cordialmente e ti auguro tutto il meglio.Ti faccio sapere cosa ho deciso e come me la cavero'. Baci
Dziękuję favola100 zgadza się z tym pniem tam właśnie mam tak zwanego przyjaciela , co do tyłu chodzi . Pozdrawiam Cie cieplutko
Dziękuję ślicznie .Pozdrowionka
devi operarti si può fare dimmi quanti sono i soldi in euro vedo di fare unprestito in banca non so 6000zt al mese quanti sono ti prego faccio sacrifici e lo farò e rispondimi subito
baci
devi operarti si può fare dimmi quanti sono i soldi in euro vedo di fare unprestito in banca non so 6000zt al mese quanti sono ti prego faccio sacrifici e lo farò e rispondimi subito
baci

musisz się poddać operacji.powiedz mi ile to wychodzi w euro, spróbuję wziąć pożyczkę z banku, ale nie wiem ile to 6000 zł miesiecznie,proszę Cię(powiedz mi ile to). zacisnę pasa i to zrobię.odpisz mi szybko.całuję
Dziękuję ślicznie za pomoc ! Proszę cię przetłumacz to . Witaj ! Nie chcę żebyś mi pomagał to jest mój problem muszę sobie poradzić , to nie jest mało ani dla mnie ani dla Ciebie . Na euro jest to 1500 . Mam nadzieję że wszystko się jakos ułozy . daj sobie spokuj napisałam Ci bo obiecałam że wszystko napiszę . Pozdrawiam cię serdecznie i dziękuję za propozycję pomocy , ale nie chcę , nic co mogłobybyć zobowiązujące .Pa z Bogiem
Ciao ! Non voglio di tuo aiuto, questo è il problema mio e devo cavarsela.1500 euro non sono pochi nè per me nè per te.Spero che tutto si sistemerà.Lascia stare! Ti ho scritto che c'è perche ti ho promesso scrivere tutto.Ti saluto cordialmente e grazie per l'offerta d'aiuto,ma non voglio essere in obbligo verso te.Ciao
Ponawiam prośbę.Kochani prosze.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - tłumaczenia