Prosze o tlumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
31-44 z 44
| następna
Proszę bardzo a z tym "wkrótce się spotkamy na solo italiano", to ja już się doczekać nie mogę. Wiesz, obiecujesz tak, jak jedna pani, która mnie zaprasza od nie wiem kiedy na kawę, to znaczy, obiecuje, że zaprosi. W końcu jej powiedziałem, że jak tak się będzie guzdrać, to ja w końcu dostanę przerostu prostaty i na tę jej kawę, to najwyżej będę sobie mógł popatrzeć.:)
No cóż musi nastąpić zmiana nicku bo inaczej wszystkie moje komentarze zostaną usunięte ;)
Dlaczego? Przecież nie są usuwane.
To bardzo ciekawe. Oskarżany jestem o wyklejanki i znikają moje komentarze
a propos zmiany nicka,pisze tu: http://www.wloski.ang.pl/forumw.php?IDt=35112
Jeszcze się zdziwisz trollu :-)
Po za tym prowokacja się udała.P
sempre di più » coraz bardziej; coraz więcej
no i odwrocilek kota ogonem Inf..wlasnie wczoraj o tym pisalam ..hehehe.. ile to slownikow w nocy sprawdziles przyznaj sie ?...i nie blaznuj tu od rana bo nie ma po co! mysl nie tylko nad nowym nickiem ale i nad zmianą zachowania..nie jak skakaniec cyrkowy
Delicato vel Sette di Nove , prawda jest jak oliwa, zawsze na wierzch wypływa
hehehe przynajmniej ja jestem delicatna a ty zalosny buhahahahaa ..gdyby nie ja to bys nawet nie potrafil zaistniec na tym forum,istniejesz tylko dzieki mnie, ja ci doladowuje batertie ,beze mnie jestes tu nikim....cheheche..co najwyzej moim cieniem...buhahahahahh..ale sie dzien super zaczal..och i ach..zadowolona jestem jak kot co wypil miske mleka :D
Miłego dnia Ci życzę cartone11 vel degustibus
no wyszla ci sloma z butow..w ten sposb falszywoscia nie zdobedziesz uznania wsrod nastolatek ani matek z dziecmi..sam je odstraszasz..rzeczywiscie zmiana nicka jestjak najbardziej wskazana wrecz konieczna ..by zatrzec slady ..slomy wystajacej z butow.. buahahahaaaaaaaaaaaa
Nie mam zamiaru zmieniać nicka oszustko i kłamczucho ;-)
jak dotad to ty kilka lat oszukiwales i oklamywales forowiczow urojonymi fantazjami ,ale oni wiedza o tym nie musze nikogo przekonywac..wystrczy poszperac na hiszpanskim a potem porowanc z wloskim..same klamstwa i oszustwa.. wzgledem biednych forowiczek..choc ja bym to nazwala okreslenia zenieniem kitu, wciskaniem ciemnoty czy mydleniem oczu..uzylabym okreslenia ze twa mania byci KIMS ,mania wielkosci/pamietacie film z Luisem de Funes? /potrafisz zaimponowac tylko dzieciakom,szukales zawsze jak najmlodszych osob bo tylko takim mysles, ze zaimponujesz.Zas twe zachowanie jest tak rozchwiane,ze widac osobowsc kompletnie nieopowiedzialna..po tym wsciskaniu kitu ludziom jak choroby raku mozgu! kompletny szok.Sei un squilibrato Inf
Temat przeniesiony do archwium.
31-44 z 44
| następna

»

Pomoc językowa - tłumaczenia