Droga Elu, wiem, ze zycie jest ciezkie i bardzo dziwne, masz racje nie mozna czekac, trzeba dzialac szybko i wlasnie dlatego zajalem sie tym calkowicie i w poniedzialek spotykam sie z przyjacielem, ktory sprzedaje leki i mam nadzieje rozwiazac ten problem. Ja tez jestem zawsze zdenerwowany, ciagle o tobie mysle, musisz miec sile aby zwalczyc ta chorobe, mowilem ci o niespodziance i wkrotce dowiesz sie jaka. Twoja corka jest zawsze przy tobie, wedlug mnie Agnieszka jest przepiekna, chcialbym poznac tez Agnieszke i dlatego musze przyjechac i przyjade jak najszybciej, byc moze ty sobie nie wyobrazasz ile ja cierpie z powodu tej sytuacji i prosze cie cokolwiek sie stanie dobrego czy zlego, prosze zostaw zawsze Agnieszce kontakt do mnie, moja komorke, chce zebyscie ty i Agnieszka mialy te same moje adresy, zycze ci abys kazdy twoj dzien spedzala w nadziei na dobra przyszlosc i zobaczysz, ze bog nam pomoze, tak to wlasnie cud to czego potrzebujemy, pamietasz moja komorke, ciao, buziak dla obydwoch