przetłumaczy mi to ktoś ? Dziękuję

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 38
poprzednia |
cara ela mi è arrivata la tua foto con la paiccola bellissima figlia anche tu certo capisco potresti stare meglio ma fino a che c'è vita c'è speranza non disperare sai una cosa ti voglio dire ci sono rimasto molto male e ho deciso una cosa non posso dirtelo ma aspettati una sorpresa vedrai che sarai contenta anzi contentissima capisco la tua situazione e proprio per questo aspettai una sorpresa quando la riceverai sicuramente mi scrivi ti abbraccio bacioni a te e agnese lino rispondimi ti prego
próbujemy :)
Droga Elu! Dostałem Twoje zdjęcie z malutką śliczną córką. Również Ty pewnie, rozumiem mogłabyś czuć się lepiej ale do końca życia jest nadzieja. Nie trać nadziei, wiesz jest jedna rzecz o której chcę Ci powiedzieć, zostałem czując się bardzo źle i zdecydowałem jedną rzecz. Nie mogę Ci tego powiedzieć ale oczekuj niespodzianki, zobaczysz że będziesz zadowolona, raczej bardzo zadowolona. Rozumiem Twoją sytuacje i dokładnie przez to oczekuj niespodzianki. Kiedy ją otrzymasz napisz mi o tym. Przytulam Cię , buziaki dla Ciebie i Agnieszki. Lino. Odpowiedz mi proszę.
Niuniax2 bardzo Ci dziękuję .Pozdrawiam
CARA ELA, LO SO è DURA LA VITA è MOLTO STRANA HAI RAGIONE NON SI PUò ASPETTARE DEVE ESSERE UNA COSA VELOCE E PROPRIO PER QUESTO MI SONO IMPEGNATO AL MASSIMO E LUNEDI VADO A TROVARE UN AMICO CHE VENDE MEDICINALI E SPERO DI RISOLVERE IL PROBLEMA ANCHE IO SONO SEMPRE NERVOSO TI PENSO SEMPRE DEVI AVERE LA FORZA PER COMBATTERE QUESTO MALE TI AVEVO PARLATO DI UNA SORPRESA E VEDRAI MOLTO PRESTO QUALE è TUA FIGLIA TI è SEMPRE VICINA LA VEDO BELLISSIMA AGNESE VORREI CONOSCERE ANCHE AGNESE E PERCIò IO DEVO VENORE E VERRò MA PRESTISSIMO FORSE TU NPON IMMAGINI QUANTO SOFFRO PER QUESTA SITUAZIONE E TI RACCOMANDO QUALSIASI CSA SUCCEDE NEL BENE E NEL MALE TI PREGO LASCIA SEMPRE AD AGNESE IL MIO CONTATTO IL CELLULARE MIO VOGLIO CHE TU E AGNESE AVETE GLI STESSI INDIRIZZI MIEI TI AUGURO DI VIVERE SEMPRE OGNI GIORNO CON LA SPERANZA DI UN BUON FUTURO E VEDRAI CHE DIO CI AIUTERà UN MIRACOLO SI QUELLO CI VUOLE TI RICORDI IL MIO CELLULARE CIAO UN BACIO A TUTTE E DUE
Droga Elu, wiem, ze zycie jest ciezkie i bardzo dziwne, masz racje nie mozna czekac, trzeba dzialac szybko i wlasnie dlatego zajalem sie tym calkowicie i w poniedzialek spotykam sie z przyjacielem, ktory sprzedaje leki i mam nadzieje rozwiazac ten problem. Ja tez jestem zawsze zdenerwowany, ciagle o tobie mysle, musisz miec sile aby zwalczyc ta chorobe, mowilem ci o niespodziance i wkrotce dowiesz sie jaka. Twoja corka jest zawsze przy tobie, wedlug mnie Agnieszka jest przepiekna, chcialbym poznac tez Agnieszke i dlatego musze przyjechac i przyjade jak najszybciej, byc moze ty sobie nie wyobrazasz ile ja cierpie z powodu tej sytuacji i prosze cie cokolwiek sie stanie dobrego czy zlego, prosze zostaw zawsze Agnieszce kontakt do mnie, moja komorke, chce zebyscie ty i Agnieszka mialy te same moje adresy, zycze ci abys kazdy twoj dzien spedzala w nadziei na dobra przyszlosc i zobaczysz, ze bog nam pomoze, tak to wlasnie cud to czego potrzebujemy, pamietasz moja komorke, ciao, buziak dla obydwoch
100noga bardzo Ci dziękuję . Pozdrawiam serdecznie.
przetłumaczcie mi to na włoski . Z góry ślicznie dziękuję . Proszę napisz mi jak najszybciej co to za niespodzianka , nie lubię niespodzianek . A tym bardziej to nie na moje nerwy . Wypatrywanie lub czekanie na jakiekolwiek niespodzianki . Tak Agula jest cały czas blisko mnie i bardzo mnie wspiera . Jeśli chodzi o twój telefon to zna go nie martw się , Ja inaczej postępuję w życiu dużo robię mniej mówię już taka jestem . Mama św. pamięci wychowała mnie na odpowiedzialną osobę . Co do mojej sytuacji i stanu zdrowia to szykuję się znowu do szpitala , we wtorek rezonans i jak będą wyniki na biopsję staram się być silna ale cholernie się boję . Napisz do mnie szybko . Pozdrawiam cieplutko . Buziaki
Bardzo proszę przetłumaczcie mi ten krótki list. Dziękuję
Chciałabym pomóc, sens zachowam, ale nie bedzie tak słowo w słowo.
Grazie mille. Prego scrivimi subito quale sorpresa, non mi piacciono le sorprese. E di più quando sono cosi nervosa. Si, Agnese e' sempre vicino a me e mi aiuta tantissimo. Anche conosce il tuo numero di telefono, non preoccuparti. Io passo la vita in un altro modo, faccio tante cose ma dico meno, sono cosi. La mamma mi ha imparata come essere responsabile. E poi cosa da me? Sto preparando per l'ospedale, martedi ho la risonansa e poi risultati per la biopsia. Provo essere forte ma ho tantissima paura. Rispondimi subito. Ti saluto e bacio.
Slicznie dziękuję . Pozdrawiam życzę miłego dnia .
wzajemnie :)
Reag/Ela jestes jeszcze?....nie wiem czy wiesz ale osoby bedace w trakcie kuracji antynowotworowej nie powinny przechowywac zywnosci w plastik. opakowaniach ani pic wody/napojow z plastikowych butelek.Plastik zawiera bowiem 'BISFENAL A',ktory obniza skutecznosc lekow na raka
Powyzsza informacje mam bezposrednio od lekarza ,reszta z googli http://pl.wikipedia.org/wiki/Bisfenol_A http://www.dziennik.pl/nauka/article21372/Toksyny_w_niemowlecej_butelce.html http://www.goldenline.pl/forum/chemia-zywnosci/128881
pomożecie mi znowu ? cara ela io ho venduto una terra qui in talia e mi pagano a fine giugno vengo in polonia ti vengo a portare i soldi io di persona e poi riparto anche s tu non vuoi vedere me io dare i soldi a agnese tutto questo posso fare la mia situazione non molto bene ma vivo e mi dispiace per qesto tanti anni fa avevo la possibilitàma mai disperare amore mio agnese conosce l'italiano si o no fammi sapere ti voglio molto bene e devo venire si devo venire a trovarti non mi interessa come ti trovo voglio vederti spero che tutto vada bene a te ti voglio bene tuo lino
Sirtte nie wiedziałam o tym , dziękuję ślicznie za wszystkie informacje jest to dla mnie bardzo ważne .
Najpierw nalezaloby to napisac po wlosku.
linn linn juz ustalilysmy z Reag/Elą ze ON jest Francuzem...zyjacym w Italii..wiec juz tylko Eli pomagamy w tlumaczeniach..z serca :D
Dzięki Sette.
Droga Elu sprzedalem ziemie tu w Itali i zaplacą mi pod koniec czerwca.Przyjade do Polski i przywioze ci pieniadze osobiscieI nastepnie ponownie wyjade rowniez gdy ty nie zechcesz mnie widziec,dam pieniadze Agnieszce .To wszystko co moge zrobic.Moja sytuacja nie jest zbyt dobra,przykro mi za te wszystkie minione lata mialem mozliwosc nigdy nie zwatpic w milosc,kochanie moje.Agnieszka zna wloski,jesli tak lub nie daj mi znac,kocham cie bardzo/albo on chce powiedziec ,ze cie lubi bardzo/Musze przyjechac,tak musze przyjechac i odwiedzic Cie,nie interesuje mnie jak cie zastane/Elu pewnie mu chodzi o to, ze niewazna fryzura czy makijaz :D/ ,chce cie zobaczyc,mam nadzieję,ze wszystko potoczy sie dobrze.Kocham cie bardzo/Lubie cie bardzo.Twoj Lino
Dziękuję Ci bardzo . Jeśli znajdziesz jeszcze chwilkę to przetłumaczysz mi odp. nie interesują mnie twoje pieniądze . i juz nic nie mów na ten temat . Po co wydawać pieniądze na podróż skoro i tak się nie zobaczymy pisałam Ci ,że idę znowu do szpitala na biopsję napewno nie będzie możliwości zobaczenia się . Ciężko jest Ci wysłać byle jaką Kartkę mimo , że znasz adres a tu raptem chcesz przyjechać daj spokuj . Jeśli chodzi o Agnieszkę to nie zna włoskiego . Pozdrawiam Cię i życzę wszystkiego dobrego .
Reag on i tak przyjedzie ..z ta kasa..napisz mu jedno jedyne slowo..:Grazie tanto.
Agnese non parla italiano,non conosce lingua italiana
Pozdrawiam Cię i życzę wszystkiego dobrego .Ti saluto e auguro tante belle cose
Jeśli możesz to przetłumacz mi całość nie chcę ani jego ani jego pieniędzy !!!
Non voglio assolutamente vederti neanche non voglio i tuoi soldi..
no to masz twardo..absolutnie nie chce cie widziec..ani twych pienidzy...Elu ..proszeustap..daj mu szanse okazac sie bravo ragazzo..on to robi dla was.dla wspomnienia jakie od lat nosil o Tobie w sercu..Elu pieniadze to tylko srodek platniczy ..wazny jest tylko czlowiek ..Ty..i On.. tez...wazni jestescie OBOJE i twa corka..daj Wam szanse..i mysl o corce.:D..prosze przyjmij te pieniazki..
Elu badz silna..wiem ,ze czujesz obawe,strach.. to normalne.Myslalam i ja o Tobie ostanio..Usmiechnij sie ..trzymaj usmiech na ustach az mozg da sie oszukac i poczuje ociupine szczescia.. w mozgu..i zaraz sie poczujesz ciut lepiej..ale tez musisz smiac sie glosno..smiech leczy raka...endorfiny..muszisz pomoc mozgowi w produkcji endorfin hormonu szczescia..pokonasz chorobe.
Dzięki za wszystko . Pozdrawiam
non mi interessano i tuoi soldi ... e ti prego non mi parlare piu su questo tema. Perché vuoi spendere soldi x per il viaggio e se non ci vedremo? Ti ho scritto che andavo di nuovo a l'ospedale x fare biopsia .. martedi, sicuro non sarà le possibilità di vederti.E' difficile per te inviare una cartolina nonostante che tu conosca l'indirizzo e poi ad un tratto/all'improvvso vuoi venire, lascia stare ti prego, lascia stare........ P.S.Elu jesli dalej bedziesz obstawala przy wyslaniu tego co chcialas wczesniej to prosze oto jest..ale dosc ranienia sie nawzajem..on i tak przyjedzie..samochodem..:D..nie pisz mu tego/tych slow prosze..po co sie ranic slowami?nie warto ,to nic nie daje...
CIA ELA NON HO RISPOSTO PERCHè HO LVORATO DI NOTTE E ORA SONO RIENTRATO COME SATI SPERO UN POCO BENE SPERIAMO CHE LA VISITA CHE FAI TI DANNO BUONE NOTIZIE MI MANCHI SEMPRE DI PIù CAPITO CHE AGNESE NON PARLA ITALIANO MI HA TELEFONATO ANCHE MARGHERITA UNA TUA AMICA MA SPERO DI FARE TUTTO PRESTISSIMO FAMMI SAPERE DELLA VISITA ASPETTO SEMPR CON ANSIA UN BACIO LINO
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 38
poprzednia |

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę