przetłumaczy mi to ktoś ? Dziękuję

Temat przeniesiony do archwium.
31-38 z 38
| następna
Cia ela non ho risposto perchè ho lvorato di notte e ora sono rientrato come sati spero un poco bene speriamo che la visita che fai ti danno buone notizie mi manchi sempre di più capito che agnese non parla italiano mi ha telefonato anche margherita una tua amica ma spero di fare tutto prestissimo fammi sapere della visita aspetto sempr con ansia un bacio lino
-ciao Ela, nie odpisywałem, bo pracowałem w nocy i wróciłem teraz, jak się czujesz, mam nadzieję, że lepiej, miejmy nadzieję, że badania, które robisz przyniosą ci dobre wiadomości, brakuje mi ciebie coraz bardziej, rozumiem, że Agnieszka nie mówi po włosku, dzwoniła do mnie także Margerita, twoja przyjaciółka, ale mam nadzieję, że zrobię wszystko jak najprędzej, daj mi znać o badaniu, czekam zawsze z niepokojem, całuję, lino
:)
Dziękuję ślicznie yamadawa . przetłumaczysz mi jeszcze odpowiedż ? Witaj chcę Ci powiedzieć , że nie Małgorzata nie jest moją przyjaciółką raz , że nie widziałam jej 14-cie lat to do tego nie utrzymujemy kontaktów . Przestała się odzywać jak mi nie oddała pieniędzy , Ja niezbiedniałam a mam nadzieję ,że jej się przydały nie mam zwyczaju upominać się o swoje więc bardzo Cię proszę Nie rozmawiaj z Małgorzatą na mój temat i nie nazywaj jej moją przyjaciólką. Powinna mieć wyrzuty sumienia wobec mnie . Napisz co planujesz tylko proszę o całkowitą szczerość . Wiesz dobrze ,że Tyle lat radziłam sobie bez grama Twojej pomocy i żyję Aga też . Przyzwyczaiłam się już do twoich obietnic i ciągłego oczekiwania na cud. Zdecyduj się co tak naprawdę chcesz w życiu zrobić żeby mieć czyste sumnienie . Jeśli chodzi o wyniki to jeszcze muszę czekać nawet rezonansu mi nie zrobili bo jest kolejka wolę czekac w niż zapłacić 900zł. w piątek mam się dowiedzieć na kiedy jest wolny termin .Boję się jak cholera ale z drygiej strony chciałabym mieć już to za sobą . Psychicznie jest do dupy ,ale jeszcze walczę może stanie się cud . Pozdrawiam Cię serdecznie i czekam na szybką wiadomość . jestem niecierpliwa . Pa
Sette jesteś zerkniesz na moją prośbę ? Dziekuję
reag to ja rozmawialam z Lino..powiedzial ,ze przyjedzie wiec nie sensu chlopu glowy szuszyc tym bardziej przelewac zal na slowo pisane..jak juz sie zorientowalas jestem za utrzymywaniem przyjaznych stosunkow..na nich facetow nie dzialaja pretensje i wymowki bo ty tp bo ty to tamto..nie ma sensu, faceci mysla w inny sposob..On powiedzial ,ze przyjedzie.. samochodem. Warto chlopu uwierzyc i podac reke na zgode..a jesli zawiedzie no to...łba mu nie urwiesz..Lepiej na spokojnie teraz..wycisz sie wycisz..:D
slowo 'amica' nie oznacza tylko przyjciolki rowniez kolezanke..
Jak to ty z nim rozmawiałaś a skąd go znasz mo.zesz mi to napisać na [email]
nie znam chlopa..z twoich wpisow..generalnie widze ,ze nie wierzysz mu za grosz..ze jego wiarygodnosc jest u ciebie zerowa...wies skoro juz jestem 'w tej histori'to chcialam sie upewnic..ze on nie kreci o co ty caly czas go podejrzewasz..Ale jednak cos do niego czujesz bo kontynujesz..Ja bym chlopa urobila tak zaczela pisac o nim..wlasnie pozytywy..bo nimi to jak z dziecmi, jak sie gani dziecko to mu niezalezy psoci i lobuzuje dalej, a jak sie dziecko pochwali to chce byc dalej chwalone, podziwiane...napisalbym pare zdan o dawnych pieknych wspolnych czasach chwilach..by go urobic.//na miekko...on wroci wspomnieniami do uroczych chwil spedzonych razem i tu go masz!..musisz pobudzic mu mile wspomnienia..Nie mozna mu szuszyc glowy caly czas.. pretensje to nie jest co tygrysy lubia najbardziej...Tu nie jest lekko..nie dosc, ze skwar jak cholera to zycie tez daje w kosc..i to wewnetrzne rozzalenie masz też nie jest dobre ..dla ciebie nie jest dobre ,ty muszisz sie smiac..i zdrowiec a nie przejmowac sie facetem..nie mysl tyle..nie koncentruj sie nanim ..mysl o sobie..pozytywnie..mialas w sumie farta ,ze znim zycia nie spedzilas..:D :D..zart
wybacz literowki..ale dzis mialam ciezki dzien i slabo sie czuje..upal wykancza,mieszkam tam gdzie twoja siostra :D
Temat przeniesiony do archwium.
31-38 z 38
| następna

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę