hej hej smieszne

Temat przeniesiony do archwium.

Za przeczytanie tego SMS'a
Jesteś mi winien buziaka!
Za jego usunięcie-
Striptiz!
Za zapisanie-
Randkę!
Za odpowiedź-
Seks!
A więc... co porabiasz

hej hej jestem tu nowa znalazlam przypadkowo fajny wierszyk i prosilalym uprzejma duszyczke o przetlumaczenie bardzo prosze on jest taki smieszny
podoba mi sie bardzo to forum sledze je od roku i postanowilam dzisiaj sie zarejestrowac
bardzo podejrzane ..o 1.41????????????
tak wlasnie o 1.41 czy ktos
Za jego usunięcie-
Striptiz!
Za zapisanie-
Randkę!
Za odpowiedź-
Seks!
A więc... co porabiasz
przetlumaczy mi tego eska
sorki ktos mi moze przetlumaczyc na wloski??
Za jego usunięcie-
Striptiz!
Za zapisanie-
Randkę!
Za odpowiedź-
Seks!
A więc... co porabiasz
chcesz bysmy cie za przeczytanie tego sms pieprzyli??????????????????????????..nie wszyscy zaraz musza miec ochote na ciebie,opanuj sie
Gosia, ale pocałować ją musimy ....bośmy ewidentnie przeczytały !! odpowiadamy więc chyba jesteśmy zmuszone ją przelecieć !!! ale do jasnej cholery ! jak to zrobić?? JA nie mam doświadczenia z kobietami!! ratunkuuuuuu

ale ciekawe co zrobi Łukasz...jak usunie to musi zrobić striptiz, jak zostawi -- musi iść na randkę.
Kurna ...ale nam się fajny trol trafił...hahahhaha.....miałam chęc na M a tu wspaniałą muszę zaspakajać ....jaja jak berety
wyslemy Maestro Linda
Żebyście się nie zdziwiły.. przecież splendida to facet.. z małym przyrodzeniem, kompleksami.. ale facet..
No i mam poważne wątpliwości, czy taki fajny..
sluchaj skoro Wlosi nie maja zadnych kompleksow, wrecz bardzo widoczny brak kompleksów , /vide: http://www.wloski.ang.pl/forum/kultura-i-obyczaje/211689 / to czemu uporczywie je przypisujesz polskiemu mezczyznie..piszesz z wlasnych doswiadczen?
spojrz na to, ze Polki wychwalają polskich facetow
No tak.. logika Twojego postu jest wręcz porażająca.. jeśli Włosi nie mają kompleksów, to czemu ma mieć je Polak.. Brawo, brawo, brawissimo..
I jeszcze, że ja uporczywie.. no rzeczywiście..
Uporczywie to Ty jesteś złośliwa w stosunku do mnie.. i tak naprawdę nie wiem, z jakiego powodu..
Ale mam to w dupie..
WOW.....i zaś o seksie !! a 22 jeszcze nie ma
Nie pisałem o polskich facetach i o Polkach, które je wychwalają.. pisałem o facecie, który ukrywa się pod nickiem splendida..
napisales ze facet ma kompleksy..ja tylko bronie faceta ..1.ze Polak 2.ze nie wiadomo jaki ma rozmiar.3 nie ma w moim wpisie zlosliwosci..przyjrzyj sie dobrze..zadalam pytanie..4 bolala mnie glowa i sobie poszlam...pochodzic...i dalej boli mnie glowa..i tak co dzien....plus zoladek...chyba za malo jem
Temat przeniesiony do archwium.