Prośba do SettediNove

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 64
Dlatego ,ze jest trollem a nie czlowiekiem :)
Chba masz racje:))
Wiec opuszczam te rozgrywki z mysla ze troll trolowi lba nie urwie:))
Niepojęte jest dla mnie, co ludzi skłania do pogoni za wyimaginowymi trolami, śledzenia ruchów wirtualnych bytów w sieci...Brak adrenaliny czy nawet jakiegokolwiek sensownego zajęcia w realu? Poza tym, jaki sens ma tropienie i szczucie 'trola" czy troli w sieci ? Nie jest to czynność ani pożyteczna społecznie ani rozwijająca intelektualnie ani nawet intratna finansowo, no chyba że Sette płacą za śledzenie "troli" 24 h na dobę :D Z nudów już chyba lepiej zagrać w komórce w tę grę, w której się węża karmiło i on rósł niż karmić trola fioletu....
no moze sette pracuje jako badante dla trolli :)))))))
Cytat: ggabi1
Niepojęte jest dla mnie, co ludzi skłania do pogoni za wyimaginowymi trolami, śledzenia ruchów wirtualnych bytów w sieci...Brak adrenaliny czy nawet jakiegokolwiek sensownego zajęcia w realu? Poza tym, jaki sens ma tropienie i szczucie 'trola" czy troli w sieci ? Nie jest to czynność ani pożyteczna społecznie ani rozwijająca intelektualnie ani nawet intratna finansowo, no chyba że Sette płacą za śledzenie "troli" 24 h na dobę :D Z nudów już chyba lepiej zagrać w komórce w tę grę, w której się węża karmiło i on rósł niż karmić trola fioletu....

ggabi masz calkowita racje. W pewnym sensie to jak zabawa inni lubia gry komputerowe , filmy ,sport ,siedzenie na facebook itp itd.Niektorych bawi fiolet :)))
Ja nie lubie gier komputerowych ani tych na komorce ,zostwiam to swoim dzieciom ,ale polubilam tropienie ....heheh szczucie tez :)))))
pozdr
A wiecie, ja tak mysle,ze ona musi byc niezwykle nieszczesliwa osoba i bardzo samotna. Zazwyczaj osoby, ktore wymyslaja sobie druga tozsamosc (czy to w internecie czy nie) nie sa zadowolone ze swojego zycia wiec kreuja inna lepsza wersje siebie. Moze ona szuka tego trolla bo chce pokazac,ze jest uzyteczna i potrzebna... nie wiem... wiem,ze sie za bardzo zagalopowala i teraz jak nie ma odwrotu to zamiast, albo zniknac (w internecie to mozliwe, w normalnym zyciu raczej ciezko) albo jakos sprobowac wybrnac z sytuacji zachowujac twarz (kiedy jeszcze mogla) pograza sie jeszcze bardziej.
Ona nie szuka Zuziu trolla ,bo tym, trollem jest ona.Natomiast kazdy kto nie bedzie zgadzal sie z jej zdaniem bedzie nazwany trollem.
Kiedys miala tu dyzy prestiz ,dzis to sie zmienilo.Nie moze sobie z tym poradzic.
Jest samotna to fakt,rozgoryczona ,niespelnona.
Moze gdyby przedstawila siebie prawdziwa miala by przyjaciol, tu , czy w realu.
ale ona w o l i GRAC
na twoj urojony uzytej nie zamierxasm sie przestawiac taj jakby sobie zyczyla bo moja prawda jest dla ciebie nie do przelkniecia..masz chory mozg zenie kaceptujesz zycia innych slow innych,prawdy innych nie jest tak jakbyc ty chciala i to cie boli i ztym sie nei zgdzasz..czyli usilujesz dowolnie manipulowac faktami tak jak TOBIE jest to wygodnie i ty zarzycials Giannie Nanini ze jest za stra na matke i powinni jej dzicko odebrac..Czy chialas sier powpisdac infrom cja ze wiesz ze Gianna zostala matka to nie wiem..bo po co nam ta info na forum?..skoro caly swiat wie ze gianna jest szczelowa matak..ja tez jestem szczesliwa i duman z siebie..a tobie nie podobna sie szczxescie innyc i swymi zlosliwymy wpisami usilujesz je zaklocic..usilujesz niczym wyznawcy Jehowy prtzerobic Bible na swoje kopyto i kazesz ujrzec to co jest piekne i dobre wmoim zyciu czy zyciuGianny Nanini inaczej , na swoj porabany sposb..zgorzknialas ja widzimy... przy tych dziadkach w domu opieki,narzucasz innym swoj skrzywiony poglad na szczescie i udane zycie innych..czyzby twoje ci ciazylo bardzo....ja siw wczoraj zabawilam z moim amore w studio kosmetyczne..urzadzilsmy sobie Dzien piekan..byl zachwycony i rozesmiany..jego twrz byla jescze piekniejsza niz na codziena az sily nabral..wzial lokciowki i zrobila pare krokow...milosc czyni cuda..zabawa byla przednia,a ze ja jestem smieszka wiec od samego wypadku go rozsmieszam...On powtarza, ze jestem tak wspanial zegdybym nie istaniala musialaby mnie wymyslic..powtarza to wszystkim swoim znajomym,a ja mowie ze ...non sono pagata direttamente...ma indirettamente:D PS a bandazuje tak jak zawodowa pielegniarka ..w e wszystkim jestem perfekcyjna..czy bys chciala czy nie prwda jest inna od tej ktora podobalaby sie tylko tobie zgorzkaniala kobieto....ja jestem perpetuum mobile..i mam mnostwo przyjaciol...ahahahah wy to jestescie jakies fioletowe niedobitki z tego waszego kolka wzjemnego lizania sobie tylka..a co zrobisz jak ci znikna/isniej opcja..jedna juz sie wypisala z forum..po raz drugi zreszta/ kolezanki do lizania tylka..?bedziesz go sobie sama lizac?tak jak Gabriele d'Annunzio,ktory kazal sobie usunac 2 zebra by samemu sobie robic pompino?
na twoj urojony uzytek nie zamierzam sie przestawiac tak jakby sobieto ty zyczyla bo moja prawda jest dla ciebie nie do przelkniecia..masz chory mozg ,ze nie akceptujesz zycia innych ,slow innych,prawdy innych,ze nie jest nie jest tak jakbys ty to chciala i to cie boli i z tym sie nie zgadzasz..czyli usilujesz dowolnie manipulowac faktami tak jak TOBIE jest to wygodnie i ty zarzucialas tak znanej osobie jak Giannia Nanini ,ze jest za stara na matke i powinni jej dziecko odebrac..Czy chialas sie popisac informacja ,ze wiesz ze Gianna zostala matka to nie wiem..bo po co nam ta info na forum?..skoro caly swiat wie ze Gianna jest szczesliwa matka..ja tez jestem szczesliwa i dumna z siebie..a tobie nie podobna sie szczescie innych i swymi zlosliwymy wpisami usilujesz je zaklocic..usilujesz niczym wyznawcy Jehowy przerobic Biblie na swoje kopyto i kazesz ujrzec to co jest piekne i dobre ..w moim zyciu czy zyciu Gianny Nanini, inaczej , na swoj porabany sposb..zgorzknialas ja widzimy... przy tych dziadkach w domu opieki,narzucasz innym swoj skrzywiony poglad na szczescie i udane zycie innych..czyzby twojezycie osoby uslugujacej innym ci ciazylo bardzo,bardzo....ja sietzn MY sie wczoraj zabawilismy / z moim amore. w studio kosmetyczne..urzadzilsmy sobie Dzien Piekna..byl zachwycony i rozesmiany..jego twarz byla jescze piekniejsza niz na codzien.. az sily nabral..wzial lokciowki i zrobila pare krokow...milosc czyni cuda..zabawa byla przednia,a ze ja jestem smieszka wiec od samego wypadku go rozsmieszam...On powtarza, ze jestem tak wspanial zegdybym nie istaniala musialaby mnie wymyslic..powtarza to wszystkim swoim znajomym,a ja mowie ze ...non sono pagata direttamente...ma indirettamente:D PS a bandazuje tak jak zawodowa pielegniarka ..w e wszystkim jestem perfekcyjna..czy bys chciala czy nie prawda jest zawsze inna od tej ktora podobalaby sie tylko tobie... zgorzkaniala kobieto....ja jestem perpetuum mobile..i mam mnostwo przyjaciol...ahahahah wy to jestescie jakies fioletowe niedobitki z tego waszego kolka wzjemnego lizania sobie tylka..a co zrobisz jak ci znikna/istnieje opcja..jedna juz sie wypisala z forum..po raz drugi zreszta/ kolezanki do lizania tylka..?bedziesz go sobie sama lizac?tak jak Gabriele d'Annunzio,ktory kazal sobie usunac 2 zebra by samemu sobie robic pompino?..znałas ta historie???
heheh
och..basik sie relaksuje od dziadkow...pozytyw ..nie obsluguje wtym mozncie niepelnosparwnych ktorych ma dosc obsluguje tylko komputer i swoje psychoaptyczne spojrzenie rzecz jasna czarne.. bo nie jasne i czyste na wiele spraw ktore gnebia jej umysl wolnym od pracy czasie..mysle ze kazda z nas mialaby problemy z osobowscia przy tak ciezkiej pracy jak wykonuje basik....Dlaczego kobieta ktora ma az dwoje dzieci nie potrafi byc usmiechnieta optymistyczna ,lagodzaca spory i nie raniaca innych..przeciez misja pielegniarki jest opatrywanie ran i pomoc w kuracji ..dlaczego osoba ta w swoim prywatnym czasie jest tak czarnowidzaca tak przygnebiajaca i dolujaca..ze az to sprzeczne jest nie tylko z netetykieta/ http://pl.wikipedia.org/wiki/Netykieta/ ale z nasza opinia,prywatna opinia kazdego z nas o pielegniairkach..ktore chyba prowadza 'drugie zycie'???bo lubia sie zajmowac tym czym szczury..ale moze ta jedna to tylko wyjatek?..mam gleboka nadzieje..:D
sorry literowki ..nie obsluguje w tym momencie niepelnosprawnych, ktorych ma dosc, obsluguje tylko komputer i swoje psychopatyczne spojrzenie rzecz jasna czarne..............
hahahahaha oj Sette jak dobrze,ze tu jestes... przypomina mi sie moj wykladowca z uczelni, ktory tez nas raczyl takimi bzdurnymi opowiastkami:) Ty i Twoje wyimaginowane zycie, wyimaginowana ciaza,wyimaginowany narzeczony i wyimaginowane szczescie :) gdybys tylko mogla pisac troszke jasniej bo odczytanie sensu Twojej wypowiedzi zajmuje sporo czasu
Cytat: Magdalena-Malpa
Tak czy owak, ja gratuluje Trollowi wplywu na Sette:))
Troll umie tak zrobic, ze Sette pokazuje swe prawdziwe obliche.
Czyli chamstwo i brak szacunku do ludzi.
niw ysywaj odwrotnych wnisoskow niz sie same nasuwaja...jak sam widzisz trol ma na kazdym jednym forum ma tylko jeden orgazm jak skloci ze soba forowiczow...i wydokladnie to robixie..dobrze,ze jedna zAniokow Charliego sorry zAniokow Infa starego trola sie wypisala z forum i nie przyjdzie tu.../pozyjemy zobaczymy..INf ja ubalaga zeby mu pomagala dalej wiec ta wroci..przekonacie sie/ jej misja zostala zakonczona ,zrobila to co trol jej zalecil..wszczela ferment.....zycze jej by to zaczela wrocilo do niej z podwoja sila/wyleci wróblem, a powróci wołem/..by ludzie zaczeli ja traktowac tak jak ona traktuje innych tu na forum...jest wypaczona..jak mozna podawac fakty ktorych sie nie sprawdzilo,gdy sie materacem nie bylo...
Margo tylko blagam cie nie daj sie wrobic bo troll cie wzywa mnie sie czepiajac :)))

Piekna ,szczesliwa ,ubustwiana sette ...nie denerwuj sie bo zlosc pieknosci szkodzi :)
Cytat:
..dobrze,ze jedna zAniokow Charliego sorry zAniokow Infa starego trola sie wypisala z forum i nie przyjdzie tu

a kto ci bzdur nagadał że z forum się wypisałam??? CHCIAŁABYS !!! HAHAHHA... ja z kłótni i waśni i twoich chorych intryg się wypisałam bo nie moje w nim miejsce .

Cytat:
..jak mozna podawac fakty ktorych sie nie sprawdzilo,gdy sie materacem nie bylo...

znam osobę która najpierw była na materacu, potem została okradziona, otumaniona alkoholem z jakimiś prochami ,wyrzucona z domu i porzucona na piazza dante. Śledztwo trwa, proponuję zacząć się bać ... pali się koło dupy, oj pali !!!
tobie dupa juz sie dawno spalila lacznie z mozgiem cretina
basik ubostwiana sie pisze prze U zwykle?????nie wiedzialam..nie wiedzialam ..
no faktyczie ,tylko ze to wyjatek dla tych spejalnych z zielonymi glutami :))
basik2811, mam prośbę, abyś tą wymianę zdań z Sette robiła w innym temacie. Administrator usunie znów dowody na to że Sette nie zna języków:)
dobra przejde do watku "miss Piazza Dante":))))
a apropo jej jezykow to ja wiem ze zna :
1)prostacki
2)chamski
3)prostolinijny
4)podworkowy
naliczylam 4.....huhuhu ....poliglotka :)
Cytat: basik2811
dobra przejde do watku "miss Piazza Dante":))))
a apropo jej jezykow to ja wiem ze zna :
1)prostacki
2)chamski
3)prostolinijny
4)podworkowy
naliczylam 4.....huhuhu ....poliglotka :)

+ łacinę, oczywiście w wersji podwórkowej :P
Kto jej nie odpisze na priv to od razu nazywany jest ch...:)
klamiesz INF...a zreszta skoro pisza do mnie tylko kobiety to niby dlaczego mialabym je nazywac meskim narzadem plciowym?????to nie logiczne hehehe ..wkopales sie INF heheheh jestes testa di cazzo, tak ty jeden jestes TU gran testa di cazzo
Faktycznie to było wsadź sobie ch.. w d...e:)
lacina podworkowa to jej jezyk ojczysty.
Ja bylam nazwana - cretina
3 lata temu Sette, gdy używała nicka gaio niemal każdą osobę piszącą na forum wyzywała od ch..
Sette, przypomnieć ci jak mnie wyzywałaś przez parę miesięcy na priv?!
ach to zaluz odzielny post..tak jak trol..bo itak nic nie umiecie innego robic tylko nasladowac cudze pomysly cudze powiedzenie kazdego dnia mapujecier..a trol sie cieszy...daj mu orgazm gosia daj trolowi to czego pragnie najbardziej mozesz przeciez powspolpracowac z trolem..skoro jedna kolezanka juz sie wykruszyla ty podejmij jej idee,przeciez trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia /czego następstwem jest wywołanie kłótni/ zreszta to czynisz od kilku miesiecy .....poprzez wysyłanie napastliwych, kontrowersyjnych, często nieprawdziwych przekazów czy też poprzez stosowanie różnego typu zabiegów erystycznych czyli doprowadzenie sporów do korzystnego rozwiązania bez względu na PRAWDE MATERIALNA czyli swoja ograniczona wiedza niezgodna ze stanem faktycznym.. Podstawą trollowania jest upublicznianie tego typu wiadomości jako przynęty, która doprowadzić mogłaby do wywołania dyskusji..... co zreszta robi trol i twe kolezanki z kolka wzajemnego lizania sobie tylka,moga zaistniec na forum tylko dzieki pisaniu o mnie ,ustanowilyscie mnie juz celebrytka a to przeciez forum jezykowe nie Pudelek/niezamierzam z toba dyskutowac i zalecam ci nie nawolywac mnie do odpowiadania ci.Trol juz na tyle zdezorganizowal funkcjonowanie naszego forum dzieki wam ze smialo sobie poczyna ..dzis to pisal pod 3 nickami..ciekawe czy wiecie jakimi..samej ci niewiele brakuje do nabrania cech charekterystycznych dla trola zapętlasz dyskusję i wprowadzasz dodatkowe zamieszanie..jak chcesz to ja ci przypomne twoje wyzwiska i bedziemy pari..milego dyskutowania beze mnie....wychodzę..na kolację,jest weekend.
zalóż..załóż..literowka wiec ja widze i poprawiam
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 64

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie