foch po wlosku?

Temat przeniesiony do archwium.
31-47 z 47
| następna
wszystkie posty posaidaja chocby JEDNA WZMIANKE o SETTE..brawo brawo...... uroslam na celebrytke?..czyzby Fiolet to juz Pudelek?
zaloz sobie korone i przeparaduj na Piazza Dante :)) OH!!! jaka jestes szczesliwa .....
wszyscy cieszymy sie twoim szczesciem :))))
wal tam sama ani smi mi sie wykowanyawc twoje rozkazy ksiezniczko od pampersowawal tam sam zawsze pelno przystojnych polcjantwo moze poznasz jakiegos ..na raz
cogrzej sssie ogrzej przy moim szczesssciu a dzisss mi sie trafil sssuper kontrakt i jesst sssuper dzien zadna zmija jak ty mi go nie ssskwsiiiiiiiiii ..ahahahah
wal sie piguło
pigulka !..pisz do badante na priva bo ona juz tu nie wejdzie ,2 x juz pisala ze nie wjdzie ze sie wypisuje...wiec ci priv zostaje do lizania...
krolowo trollow pomylily ci sie watki :)))

i nie denerwuj sie tak, bo twoja zlosc wychodzi w pisaniu ....straszne bledy robisz gdy sie zloscicsz (a piszesz ,ze nikt nie jest w stanie cie dzis wyprowadzic z rownowagi) .Pewnie korona ci na oczy opada a gluty z nosa (zielone) leca na klawiature i ci sie lapki trollowe slizgaja :)))
ach widzimy ze sie znasz na glutach bo na czym innym mozesz sie znac?..ahahahaha
no i na pampresach :)))))
chyba p a m p e r s a c h..kontroluj swe literowki..
o napisala ta co literowek nie robi ....no dzis jeszcze nie .... pewnie nosa wytarlas :)
Sette jesli o literowkach mowa to jedna z TWOICH ywpowiedzi na tym forum:

niw ysywaj odwrotnych wnisoskow niz sie same nasuwaja...jak sam widzisz trol ma na kazdym jednym forum ma tylko jeden orgazm jak skloci ze soba forowiczow...i wydokladnie to robixie..dobrze,ze jedna zAniokow Charliego sorry zAniokow Infa starego trola sie wypisala z forum i nie przyjdzie tu.../pozyjemy zobaczymy..INf ja ubalaga zeby mu pomagala dalej wiec ta wroci..przekonacie sie/ jej misja zostala zakonczona ,zrobila to co trol jej zalecil..wszczela ferment.....zycze jej by to zaczela O CO W TYM CHODZI?wrocilo do niej z podwoja sila/wyleci wróblem, a powróci wołem/..by ludzie zaczeli ja traktowac tak jak ona traktuje innych tu na forum...jest wypaczona..jak mozna podawac fakty ktorych sie nie sprawdzilo,gdy sie materacem nie bylo...

Mistrzyni poprawnej polzczyzny:D i samokontroli:D
och zuzia ale narobilas literowek..ahahahah
calego tesktu nie czytalam bo mi sie nie chcialo..zobaczylam tylko ze saliterowki na wstepie, nie wysilaj sie nie pisz do mnie nie pisz o mnie znajdz sobie jelenia i wal o w rogi..ja mam cie gdzies..znajdz robote bo ci nudzi ewidentnie w domu,jakos tak łyso zaraz po slubie gonic w piętke..jak ci sie nudzi teraz to co to bedzie za pare lat ochochochoch!..brak ci ikry juz teraz....ja czytam tylko swoje wpisy bo musze ..cha cha cha..sprawdzac czy sa literowki ahahahaha
..polszczyzny..polszczyny dziecko drogie.....kontroluj sie kontroluj....
pewnie ,ze czytac ci sie nie chcialo ,kto by chcial czytac takie (twoje) wypociny (marne).Nie postaralas sie :))))
chyba sa literowki..kontroluj swe literowki..... gaio:)
Temat przeniesiony do archwium.
31-47 z 47
| następna

« 

Solo italiano

»

Pomoc językowa - tłumaczenia